RIO DESIGN – a formát öltött szenvedély

Design bútorok elérhető áron

Bútorstúdiónk kialakításakor egy olyan koncepció fogalmaztunk meg, amely azt állította középpontjába, hogy egyedi, minőségi termékeket forgalmazzunk kedvező áron, mellyel széles vásárlói réteg igényeit elégíthetjük ki.

A Maxcity üzletház földszintjén található, közel 250 m2-es üzletünkben a ma egyik legdivatosabb stílusirányzat design bútoraival, a minimál formavilágúakkal találkozhatnak. ADA Ülőgarnitúra, ADA kanapé, ADA sarokgarnitúra, ADA puff és egyedileg tervezett szekrény, dohányzóasztal, étkezőasztal és szék kínálat jelenik meg széles választékban a különböző enteriőrökben. Minden termékünk életszerű környezetben kerül bemutatásra. Design bútoraink mellett szőnyegekkel, lámpákkal és kortárs magyar festők festményeivel tesszük teljessé a beállításokat. A képek születésének története, a művészben kialakult hangulat eredménye, melyet az adott környezet nyújt neki és ebből az érzésből készül el a festmény. Áruházunkban a kiállított festmények is megvásárolhatóak. Egy-egy design bútor összeállításnál a falakat speciális technológiával festettük le, ezáltal még érdekesebb, egyedi összhatást kaptunk.

Ülőgarnitúra és kanapé az Ön kényelméért

A lakás szinte bármelyik helyisége berendezhető a nálunk bemutatott termékekkel. Óriási ülőgarnitúra és kanapé kínálatunkban garantáltan megtalálja nappalijához leginkább illő design bútort. Kínálunk ADA ülőgarnitúrákat, ADA kanapékat, ADA foteleket, Alina ülőgarnitúrákat, Tom Tailor ülőgarnitúrákat és egyedi gyártású ülőgarnitúrákat.Több száz szövet, bőr és NLF anyagok közül választhat kárpitot. A kiválasztott ülőgarnitúrához különféle karfák, bútorlábak, párnák és egyéb hasznos és kényelmi funkciók is választhatók, az Ön elképzelése szerint. Szinte minden kanapé átalakítható ággyá, vagy kérhető hozzá ágyneműtartó, de az extrém igényeket is ki tudjuk elégíteni a különböző dönthető felületekkel, fej- és lábtartókkal. Minden design bútorunk teljesen egyedi méretben is rendelhető felár ellenében. Természetesen fotelok, puffok is szerepelnek a kínálatunkban a garnitúrákhoz.

Minőség - Made in Austria

Az ADA bútorgyár nagy hangsúlyt helyez a Minőség - Made in Austria szlogenre. Az osztrák gyártás központja Anger, a cég központi telephelye. A vásárlók tudják, hogy kitűnő minőségű kárpitozott bútorokat és ágyakat kapnak a pénzükért. A 2013-es modellek a friss design jegyében születtek, köszönhetően a Cynthia Starnes és más formatervezőkkel való együttműködésnek. A modern formavilág teret hagy a funkcionalitásnak is, helyenként kreatív módon együtt is működik, így szinte láthatatlan. Állítható kar-, és háttámlák, mechanikusan, vagy elektronikusan állítható pihenő funkciók, valamint más egyéb okos extrák, semmilyen kívánnivalót nem hagynak maguk után.

 ADA Trendline  új TV foteljeivel, élménnyé teszi pihenésünket. A Seatuation névre keresztelt fotel család esetében minden a széles körű variálhatóság köré épült. A moduláris szerkezetnek köszönhetően minden ember a saját igényei - testalkata, kényelmi elvárásai, illetve a számára legkedvesebb formavilág - szerint állíthatja össze saját TV foteljét. 3 magasság, 3 formaterv, 3 funkció, 4 választható láb.

Egyedi szolgáltatásunk, hogy a megunt vagy sérült kanapékat az általunk forgalmazott szövetkollekcióból újrahúzattatjuk. Az ülőgarnitúrákhoz mind méretben, mind színvilágban harmonizáló dohányzóasztalokat, szekrényeket, polcokat kínálunk Önnek. A bútorok tölgy, dió és bükk furnéros anyagból készülnek. Design bútoraink minden egyedi szín, forma és méretigényt kielégítenek az Ön elképzelései szerint.

Design az Ön étkezőjében: Étkezőasztal és Szék kínálat

Étkezőasztal és hozzá illő szék illetve karszék kínálatunk, étkezőjének hangulatát hivatottak tökéletessé varázsolni. A színek, a méretek, az anyagok ezen design bútoraink esetében is tetszőlegesen válaszhatóak. Étkezőasztalaink között bővíthető termékeket is talál, amit a legnagyobb családok is kényelmesen körbeülhetnek. Tálalószekrényekkel, kisebb vagy nagyobb komódokkal lehet tetszőlegesen kiegészítheti és teljessé teheti a hangulatot.

Kiegészítő design bútorok

Ülőgarnitúra, kanapé, étkezőasztal és szék kínálatunk mellett hangsúlyos szerepet kapnak üzletünkben az egyéb, részben kiegészítő, részben önállóan is funkciót betöltő termékek. A tv-állványok, a virágládák, a tükrök, a polcrendszerek, az éjjeliszekrények, telefonasztalok mind-mind központi szerepet kaphatnak a lakás egy-egy helyiségében. Design bútorainkhoz, hogy még jobban reflektorfénybe kerülhessenek, több ezer lámpa közül választhat. Világítótestek minden stílushoz, hangulathoz, az egyedi olvasólámpától az óriási kristálycsillárig, hogy Ön biztosan megtalálja az elképzeléséhez leginkább illeszkedőt.

Minőségi termék mellé színvonalas kiszolgálás jár Önnek

Nemcsak üzletünk kínálatával, de szolgáltatásainkkal is szeretnénk többet nyújtani. Legfontosabbnak azt tartjuk kiemelni, hogy szinte minden általunk forgalmazott ülőgarnitúra vagy egyéb design bútor egyedi méretben, színben, kárpittal, funkciókkal is rendelhető. Elképzelései szerint teljesen egyedi tervezésű bútorokat is elkészítünk Önnek!

Szakképzett kollegáink és lakberendezőink segítségével a legjobb ajánlatot igyekszünk elkészíteni Önnek. A személyes tanácsadásokkal, igény szerinti helyszíni felmérésekkel, minden esetben azt szeretnénk elérni, hogy Ön teljes elégedettséggel vehesse használatba a nálunk vásárolt minőségi, design bútorokat. A sikeres együttműködés eredményeit mutatják azok a fotók, amelyek az általunk részben vagy egészében berendezett lakásokat mutatják be a „Bútoraink otthonokban” oldalunkon. Nemcsak a kiválasztási, tervezési javaslatokkal, de az ápolási szaktanácsadással is segítjük. Erről részletesen a „Bútorápolási tanácsok” címszó alatt talál leírást.

Amennyiben igényli, úgy a megvásárolt termékeket házhoz is szállítatjuk Önnek, erre szakosodott partnerünkkel. A design bútorokat, amennyiben szükséges, a helyszínen szerelik össze, és ha egyéb kérések is felmerülnek, akkor ebben is készséggel állnak a rendelkezésére. Azt valljuk, hogy a bútorértékesítés akkor ér véget, mikor az végső helyére kerül és így örömet okoz annak, aki a továbbiakban használni fogja.

Eddigi munkánk pozitív visszajelzése, hogy vásárlóink több mint 70% már kétszer vagy többször is vásárolt nálunk, illetve úgy keresett meg minket, hogy egy másik elégedett vevőnk ajánlotta üzletünket. Minden kedves vevőnknek nagy előnyt jelent, hogy a vásárlásokat minden esetben archiváljuk és így lehetőség nyílik, hogy évek múlva is utána lehessen rendelni bármelyik termékünkre.

Úgy gondoljuk, hogy a mottónk: RIO DESIGN – a formát öltött szenvedély, melyet a megalakulásunkkor választottunk, jól tükrözi, hogy nem csak egyedi, design bútorainkat, de munkánkat is a szenvedélyesség jellemzi.

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.