Trondheim ADA Prémium ülőgarnitúra

Trondheim ADA Prémium ülőgarnitúra

Trondheim

A lágy ívek és a precízen megmunkált tömörfa elemek a Trondheim ülőgarnitúrát egy időtlen, modern nappali bútorrá varázsolják, amely hosszú, kényelmes pihenésre invitálja Önt.

Beépített, mozgatható fejtámasz funkciója még a magas embereknek is lehetőséget ad a maximális pihenésre. Ugyanakkor a háttámlákat egy mozdulattal alapállásba állítva, a mai trendek által megkövetelt, letisztult, alacsony háttámlájú ülőgarnitúrává válik, mely szépen illeszkedik a modern terekbe.

További praktikus funkciója a karfa alatt kialakított, lerakó polc is.

 

Tulajdonságai:

 

Mint minden ADA modell, ez is széles elemválasztékkal rendelkezik, így számos méretben és összeállításban rendelhető.

Az egyedi megjelenést az óriási bőr és szövetválaszték biztosítja a garnitúra számára.

A szöveteken belül már vízzel könnyen tisztán tartható, ún.”aqua clean” technológiával készült típusokat is lehet választani, melyerkől egyszerűen eltávolíthatók olyan háztartási szennyeződések, mint pl. kávé, tea, csokoládé.

Választható a díszítő tömörfa fajtája és színe.

Az üléskomfortot “Softlinehideghab biztosítja, mely puhától a közepesen keményig választható. Igény esetén feláras, “Strongline” kemény hideghab komfort is rendelhető.

A tökéletes kényelmet “Nosag” lapos hullámmal rugóval támasztják alá.

 

Választható funkciós és formai elemek:

 

  • “L” alakú sarokgarnitúra (többféle méretben)
  • “U” alakú ülőgarnitúra (többféle méretben)
  • szóló két karfás kanapé (többféle méretben)
  • ülőke
Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.