Tom Tailor Wings ülőgarnitúra

Tom Tailor Wings ülőgarnitúra

A hónap terméke : Tom Tailor, Wings Casual ülőgarnitúra
Extra kedvezményes árakon.

A Tom Tailor ülőgarnitúrák egy új vonalat képviselnek az ADA termékek között,  Nyugat-Európan is csak néhány helyen kaphatóak.A Tom Tailor Wings Casual ülőgarnitúra tulajdonságai


Mély ülőfelületű, fiatalos ülőgarnitúra

Tom Tailor, Wings Casual ívelt karfáinak köszönhetően klasszikusabb, de mégis fiatalos, az átlagostól eltérő, mélyebb ülésmélység pedig kényelmes pihenést biztosít. 70 cm mély ez az ülőgarnitúra, ezért a magasabb vásárlók is nagyon szeretik az ülőgarnitúrát.

Az ülőgarnitúra S, M, L, XL méretben rendelhető. Vendégeinknek is kényelmes fekhelyet tudunk biztosítani, mivel ággyá alakítható változatban (akár mindennapi használatra) is kérhetjük a garnitúrát. A hátpárnák tetszőleges számban rendelhetünk a garnitúrához. Több méretben választhatunk ülőkét az ülőgarnitúrához, a puffra pedig plexi lapot lehet rendelni, ezt rátéve dohányzóasztalként is használhatjuk az ülőkét.


A Tom Tailor Wings Casual ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • sarok ülőgarnitúra több méretben
  • vendégágy-funkció
  • ágyneműtartó
  • 2-féle puff

Az ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapja a tömör bükkfa keretbe foglalt acélrugós szerkezet, melyre a szivacsozás kerül, majd az üléskárpit (vlies), nem szőtt fátyolanyag, amely termikusan erősített. Legkülső egység a választott kárpitozás.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Javasoljuk, hogy:

  1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
  2. Letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő méretet!
  3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Átlag: 3 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.