Tom Tailor ülőgarnitúra Heaven Style, S méret 9860

Tom Tailor ülőgarnitúra  Heaven Style, S méret 9860

A hónap terméke : Tom Tailor, Heaven Style ülőgarnitúra
Extra kedvezményes árakon.

A Tom Tailor ülőgarnitúrák és kanapék csak Nyugat-Európa néhány országában és nálunk is rendelhetők, a Max City lakberendezési áruházban található földszinti üzletünkben.

Tom Tailor, Heaven Style ülőgarnitúra tulajdonságaiA fiatalos design

Egy Tom Tailor ülőgarnitúra, amelyen nem csak az ülés, hanem a fekvés is kényelmes.
A Tom Tailor, Heaven Style ülőgarnitúra letisztult vonalvezetésű, kissé kubusos formájú, modern, fiatalos modell. A kényelmes, puha hátpárnáknak köszönhetően felüdülés a hátnak, míg az ülőfelület inkább keményebb típusú. Háromféle, különböző hátpátnával rendelhető a garnitúra.
Az ülőgarnitúra S, M, XL méretben rendelhető, de kanapét és U alakot is kitudunk alakítani ebből a modellből. A nagy ülésmélységű garnitúrán nem csak ülni, hanem feküdni is kényelmes.

Magasabb vásárlóinknak különösen ajánljuk ezt a Tom Tailor, Heaven típust. Rendelhető vendégágy- és ágyneműtartó-funkcióval is. Az ülőgarnitúra a már említett több méretben is kapható és hozzá puff is rendelhető, szintén több méretben.

A hátpárnák ára benne van a garnitúra árában. Ezek anyaga és színe eltérő is lehet az ülőgarnitúra korpusz részétől. De különösen fiataloknak ajánljuk, hogy ne csak a párnákat hanem a korpusz is egyes részeit más-más anyaggal válasszák, ezzel egyedi stílusukat jobban kifejezésre juttathatják.

Praktikum és design egy garnitúrában

A Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúra S, M, XL méretei lehetővé teszik, hogy kisebb és nagyobb otthonokba megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbbet. Kétféle ülőkét is rendelhetünk a garnitúrához. Az ülőkére plexi lap tehető, mely ezáltal máris dohányzóasztallá változik.

Az ülőgarnitúra mély ülőfelületű, így kényelmes délutáni alvásra is. Ha pedig éjszakai fekhelyet szeretnénk, akkor vendégágy-funkcióval is rendelhetjük, melyhez kis ágyneműtartó is tartozik. Formája fiatalos és modern.

A Tom Tailor Casual Home kollekció egyik legkedveltebb darabja.


A Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • sarok ülőgarnitúra S, M, XL méretben
  • vendégágy-funkció
  • ágyneműtartó
  • 2-féle puff
  • plexilap az ülőkére

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Javasoljuk, hogy:

  1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
  2. Letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő méretet!
  3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!
Átlag: 2.2 (5 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.