Tom Tailor ülőgarnitúra Elements, XL méret

Tom Tailor ülőgarnitúra Elements, XL méret

Tom Tailor Elements ülőgarnitúra  az üzletünkben kapható új modell!

Tom Tailor Elements ülőgarnitúra tulajdonságai

A fiatalos design A képen látható puha és különleges vonalvezetésű Elements fantázianevű ülőgarnitúra egy új modell. Amint az ADA és Tom Tailor közös kollekciójánál megszokhattuk, ez sem a szokásos formavilággal bír, mégis letisztult. A karfa nem külön „blokk”, hanem beleolvad az ülőgarnitúrába. Elemekből lehet saját elképzelés alapján egyedi méretű ülőgarnitúrát kialakítani, de vannak adott méretek is, például 289 x 190 cm-es és 193 x 193 cm-es L alak.

Egyedülálló megoldás az ülőgarnitúra és az asztal kombinálása, egy kis asztal elemmel isszekapcsolható két ülésegység, vagy akár a külön rendelhető puffot is be lehet illeszteni az ülőgarnitúrába. 90 x 159 cm-es ottomán eleme egyszemélyes ággyá nyitható ki, a pihenőrész előrecsúsztatásával. A nyaktámasz sem a szokásos megoldással van ráillesztve a bútorra, rásimul a háttámlára.

Praktikum és design egy garnitúrában

A Tom Tailor talán eddigi legkülönlegesebb ülőgarnitúrája az Elements. Több mint tucatnyi sarokkialakítást, az ülésegységeket akár más-más kárpitozással is lehet kérni, különféle színekkel. Külön is lehet rendelni elemeit, mint a kényelmes pihenőkanapét, ami ággyá nyitható, és ottománként is hozzákapcsolható az ülőgarnitúrához, vagy a faburkolatú kisasztalt, amit két modul közé is lehet illeszteni. Párnákat ehhez a modellhez is lehet rendelni, Tom Tailor márka felirattal, vagy anélkül.

Hozzátartozó fotelt - Lazy és puffot is lehet rendelni. A beépíthető nyaktámaszt magasabb vásárlóinknak ajánljuk. Az Elements lehetővé teszi, hogy ne csak egy sima ülőgarnitúrát vásároljunk, hanem egy teljesen egyedi és személyre szabott bútort.

Összefoglalva az Elements ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek:

  • 15 féle variáció sarokülőgarnitúrára és kanapéra
  • egyszemélyes ággyá alakítható ottomán rész
  • elemek közé is illeszthető asztal
  • nyaktámasz
  • asztalként is használható puff

Elements ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése:

Az ülőgarnitúra masszív alvázán vannak rögzítve a rugók, erre kerül az RG 40 Soft hideghab, majd az üléskárpit ( vlies), nem szőtt fátyolanyag, amely termikusan erősített. Legkülső burkolatként pedig a választott szövet, vagy textilbőr.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal javasoljuk, hogy

  1. Fáradjon ki üzletünkbe és rendelje meg az Elements ülőgarnitúrát!
  2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket.
  3. Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

   Tom Tailor ülőgarnitúra Elements Tom Tailor ülőgarnitúra Elements

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.