Tom Tailor Cushion kanapé

Tom Tailor Cushion kanapé

A Tom Tailor Cushion ülőgarnitúra meghökkenten fiatalos ésmegkökkentően formabontó.

A TOM TAILOR, Cushion kanapé Magyarországon kizárólagosan, csak a Rio art & design üzletben rendelhető modell.

A Tom Tailor ülőgarnitúrák és kanapék csak Nyugat-Európa néhány országában és kizárólag nálunk rendelhetők, a Max City lakberendezési áruházban található földszinti üzletünkben.


A Tom Tailor, Cushion kanapé tulajdonságai


A fiatalos design

A Tom Tailor Cushion ülőgarnitúra meghökkentő és fiatalos formája, kisebb és nagyobb lakásokban egyaránt jól mutat. Mintha hatalmas párnák inspirálták volna a tervezőjét. Az ülőgarnitúra egyedi és kihívó formájú, főleg a fiatal generáció által nagyon kedvelt.

A méretválasztéka sarok- és kanapé-elemekből tevődik össze. A kanapé karfája levehető, vagy rögzíthető. L alakú sarkot és U alakú sarkot is össze tudunk kapcsolni az elemekből. Ülőfelülete viszonylag alacsony és mély, ezért inkább fiataloknak ajánljuk. Hatalmas, párna kinézetű ülőkét is lehet választani hozzá.

A merészebb designt kedvelőknek javasoljuk, hogy a színekben is válasszanak kihívóbb színeket, ezzel még jobban kiemelhetik a garnitúra formáját.

 Tom Tailor Cushion kanapé Tom Tailor Cushion kanapé Tom Tailor Big Cushion Tom Tailor Big Cushion


Praktikum és design egy garnitúrában

A Tom Tailor Cushion ülőgarnitúra többféle méretben rendelhető, sarok és kanapé formában egyaránt. Fiatal vásárlók körében nagyon kedvelt ez az ülőgarnitúra. Sarokváltozata többféle méretű és formájú lehet. Kanapé formáját lehet karfás vagy karfa nélküli változatban használni. A kanapéhoz és a sarokhoz egyaránt választhatunk ülőkét. A Tom Tailor Casual Home design jellegzetes stílusjegyeit jeleníti meg ez a fiatalos ülőgarnitúra. Ülőfelülete alacsony és mély, ezért is inkább a fiatalok kedvence. Az alap változatban RG 35 hideghab található az ülőfelületben, de felár ellenében RG 40 és RG 50 hideghabot is lehet választani ülésként.

  


A Tom Tailor, Cushion ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • többféle, különleges sarokmegoldás
  • 2-féle kanapé
  • ülőke

 Tom Tailor Cushion ágy


A Tom Tailor Cushion ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapja Nosag hullámrugó. Erre kerül az RG 35 hab, majd üléskárpit, amely szőtt fátyolanyag és termikusan erősített. Végül maga a kárpitozás. RG 40 és RG 50 keménységű hideghabot is lehet rendelni az ülőfelületbe.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Javasoljuk, hogy:

  1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
  2. Letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő méretet!
  3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.