Tom Tailor Bridge

Tom Tailor Bridge
A garnitúra többféle méretben rendelhető.

A Tom Tailor, Bridge motoros ülőgarnitúra, Nyugat-Európában és nálunk is újdonság.

A Tom Tailor Bridge Magyarországon kizárólagosan, csak a Rio art & design üzletben rendelhető modell.

A Tom Tailor ülőgarnitúrák és kanapék csak Nyugat-Európa néhány országában és kizárólag nálunk rendelhetők, a Max City lakberendezési áruházban található földszinti üzletünkben.A Tom Tailor Bridge ülőgarnitúra tulajdonságai


Motorosan növelhető ülőfelület

A Tom Tailor Bridge ülőgarnitúra ideális modell azoknak, akik szeretik az újdonságokat és a kényelmes, praktikus ülőgarnitúrát. Legfőbb újdonsága a gombnyomásra növelhető ülőfelület, melyet a garnitúrán ülve is beállíthatunk a kívánt ülőfelület-nagyságra. Így kényelmesen mélyíthetünk az ülésmélységen, ha magasabb személyek ülnek rá.

De, ha délutáni szunyókálásra támad kedvünk, akkor is hasznos ez a funkció, mert a gomb megnyomásával kényelmes fekvőhelyet alakíthatunk ki magunknak.A garnitúra 265 x 203 cm és sarokpados változatban készül, motorosan növelhető ülőfelülettel vagy nélküle. Pihenőkanapés változata 264 x 158 cm, mely szintén lehet motoros vagy sima. Kétféle méretű puff is rendelhető hozzá. Ezekre tehetünk plexi lapot és már meg is oldottuk a dohányzóasztal kérdését is.

Az ülőfelülete RG 35 Poliéter habbal készül. Felár ellenében hideghab is választható, kétféle keménységben.

 Tom tailor bridge tom tailor bridge tom tailor bridge karfa tom tailor bridge láb


Praktikum és design egy garnitúrában

A Tom Tailor Bridge ülőgarnitúra modern formájú ülőgarnitúra, mely a legújabb fejlesztéseket is magában foglalja. Méretválasztéka egy kisebb és nagyobb méretű sarkot tartalmaz. Puff is rendelhető hozzá, kétféle méretben.

Az ülőkére plexi lapot tehetünk, ezáltal asztal, ülőke és lábtartó funkciót is el tud látni ez a kicsi bútordarab. Az ülőfelület keménységét is mi magunk dönthetjük el. Alapváltozatban RG 35 hab van beépítve az ülőfelületbe, de felár ellenében RG 40 vagy RG 50 habot is kérhetünk bele. A Tom Tailor Bidge ülőgarnitúra egyedi és különleges, motoros ülőgarnitúra. Egy gomb nyomással növelhetjük az ülőfelület nagyságát, kényelmes, délutáni pihenőhelyet biztosítva magunknak.

A garnitúrának design fém lábai vannak. Kárpitozása sokféle színű lehet.


A Tom Tailor Bridge ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • 4-féle sarokforma
  • motoros ülőfelület-növelés
  • 2-féle ülőke
  • plexi lap az ülőkére


A Tom Tailor Bridge ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 35 habbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Feláras RG 40 vagy RG 55 hideghabot rendelhetnek azok, akik a keményebb ülőfelületet szeretik.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Javasoljuk, hogy:

  1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
  2. Letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő méretet!
  3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.