Santiago ülőgarnitúra

Santiago ülőgarnitúra
20% kedvezménnyel vásárolható termék

Különlegessége, hogy tökéletesen illeszkedik bármilyen térbe.

Santiago ülőgarnitúra Magyarországon kizárólag a Rio Design Kft. által forgalmazott modell.

Santiago sarok ülőgarnitúra kipróbálható a RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben.A Santiago ülőgarnitúra tulajdonságai

Bármely egyedi méretben rendelhető ülőgarnitúra


A Santiago modell különlegessége, hogy egyedi méretekben is rendelhető, így tökéletesen illeszkedik bármely térbe. Kicsi és nagy lakásokba egyaránt praktikus választás. Karakteres, íves formáját nagyon kedvelik vásárlóink. Tökéletes választás azok számára, akik szeretik a modern egyszerű vonalvezetésű formákat. Széles elemválasztéka révén kisebb és nagyobb lakások kedvelt modellje. 3-féle karfa, szélesebb keskenyebb és tároló polcos karfa teszi lehetővé az egyedi kialakítást. Többnyire sarok és U alakú variációi a kedveltek, utóbbiaba ágyneműtartó és ágy is beépíthető. Kanapé változatban is rendelhető többféle méretben, beépített vendégággyal is.

 Santiago ülőgarnitúra Santiago barna szövettel Santiago kanapé barna szövettel

Praktikum és design egy garnitúrában


A Santiago ülőgarnitúra elemválasztéka lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen teret könnyedén berendezhetünk vele. De, ha ez a bőséges elemválaszték sem elegendő, akkor teljesen egyedi méretben is kérhető. L alakú sarok, U alakú sarok és kanapé változatban rendelhető. Ha nagy társasági életet élünk, akkor jól jöhetnek a puffok vagy fotelek. Az ülőkét választhatjuk tárolós funkcióval, így az ágyneműtartó mellett újabb tárolásra alkalmas teret nyerünk. A Santiago ülőgarnitúra, mind sarok mind kanapé formában rendelhető és ággyá alakítható formában is kapható. Vékonyabb, szélesebb és polcos karfával is nagyon jól mutat az ülőgarnitúra. A polcos karfákkal könyvek, távirányítók, dísztárgyak tárolására alkalmas helyet kapunk. Kispárnákkal egészíthetjük ki az ülőgarnitúrát, ami tovább fokozza a kényelemérzetünket.

 polc láb karfa A szélesebb Karfa B keskenyebb


A Santiago ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • sarok ülőgarnitúra több méretben
 • kanapé több méretben
 • vendégágy-funkció
 • ágyneműtartó
 • fotel
 • puff
 • tárolós puff
 • keskenyebb, vékonyabb karfa
 • polcos karfa

 Santiago ülőgarnitúra kicsi Santiago kanapé


A Santiago ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapjára kerül a szivacsozás majd az üléskárpit, a nem szőtt fátyolanyag, amely termikusan erősített. Legkülső egységként pedig a bútorszövet vagy bőr borítás. A keményebb ülőfelületet kedvelőknek lehetősége van, felár ellenében, még keményebb hideghab választására.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Santiago ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.