Santiago, keskeny karfás ülőgarnitúra

Santiago, keskeny karfás ülőgarnitúra

Santiago ülőgarnitúra Magyarországon kizárólag a Rio Design üzlet által forgalmazott modell!

Santiago sarok ülőgarnitúra kipróbálható A MaxCityben a földszinten RIO art & design bútorstúdióban. Meg tudják nézni és ki is tudják próbálni kedves vevőink.

A Santiago ülőgarnitúra tulajdonságai

Bármely egyedi méretben rendelhető ülőgarnitúra

Legtöbb vevőnk szeme rögtön megakad ezen a tetszetős garnitúrán, az ember késztetést érez arra, hogy kipróbálja. Egy egyszerű, de mégis impozáns ülőgarnitúra ez, a határozott, egyenes vonalakat kellemesen törik meg a karfák ívei. Mivel több méretben rendelhető ez a modellünk is, kisebb belső térbe is elhelyezhető ; keskenyebb karfás változata például a 254 x 192 cm-es L alakú sarokgarnitúra, de 197 x 95 cm-es kanapéja is rendelhető. U alakú modellje főleg nagyobb családok körében népszerű, kihúzható ággyal és ágyneműtartóval kiegészítve. Hozzá passzoló puff és fotel is kérhető, egy 103 x 50 cm méretű puff akár egy kisasztal szerepét is betöltheti. Fotelt gyakran rendelnek a Santiago kanapéjához, így teljesebb a szett. A vendégágy itt is opcionális, hiszen helyet takaríthatunk meg vele és bármikor szükség lehet rá – váratlan vendég vagy egy hosszúra nyúlt parti után.

 Santiago L alak Santiago kanapé drapp Santiago U alak

Praktikum és design egy kedvező árú ülőgarnitúrában

Mint oly sok modellünk, a Santiago is bőséges elemválasztékkal teszi lehetővé, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ülőgarnitúrát. De kérhető egyedi méretben is, ha az adott variációk egyike sem nyeri el tetszését. Két, három üléses kanapé, L és U alakú sarokgarnitúra a lakás méretéhez igazítva. Háromfajta karfa közül választhatunk, 30 cm, 20 cm szélességű és egy ún. polcos karfa, amiben könyveket, távirányítót tárolhatunk, esetleg egy odaillő dísztárgyat. Vevőink többsége a garnitúrához passzoló kispárnát is rendel, így maximalizálva a komfortérzetet.

 Santiago kanapék Santiago L alak  

Santiago ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • sarok ülőgarnitúra több méretben
 • kanapé több méretben
 • vendégágy funkció
 • ágyneműtartó
 • fotel
 • puff
 • tárolós puff
 • keskenyebb vékonyabb karfa
 • polcos karfa
 • gazdag szövet, textilbőr és bőr választék

 Santiago keskeny karfa Santiago vastag karfa Santiago polcos karfa

Santiago ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapjára kerül a szivacsozás majd az üléskárpit, legkülső egységként pedig a bútorszövet vagy bőr borítás. A keményebb ülőfelületet kedvelők, lehetősége van felár ellenében  keményebb hideghab választására.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy

 1. Fáradjon ki üzletünkbe és próbálja ki a Santiago ülőgarnitúrát! 
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket.
 3. Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!
Átlag: 4 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.