Santiago, keskeny karfás kanapé

Santiago, keskeny karfás kanapé

Santiago kanapé Magyarországon kizárólag a Rio Design Kft által forgalmazott modell!

Santiago ülőgarnitúra kipróbálható A MaxCityben a földszinten a RIO art & design bútorstúdióban.

A Santiago ülőgarnitúra tulajdonságai

Fix és nyitható kanapé több méretben

A Santiago kanapé különlegessége, hogy egyedi méretekben is rendelhető, így tökéletesen illeszkedik bármely térbe. A kanapék vendégágy funkcióval is rendelhetők. Mivel keskenyebb és szélesebb karfával s lehet rendelni, ezért is a kicsi is nagy lakásokba egyaránt praktikus választás. Lehet fotelt és puffot is rendelni a kanapékhoz. Karakteres íves formája közkedvelt. Tökéletes választás azok számára, akik szeretik a modern egyszerű vonalvezetésű bútorokat. Széles elemválasztéka révén kisebb és nagyobb lakások kedvelt modellje. 3 féle karfa, szélesebb keskenyebb és tároló polcos karfa teszi lehetővé az egyedi kialakítást. Többnyire sarok és U alakú variációi kedveltek, melybe ágyneműtartó és ágy is beépíthető.

 Santiago lakásban Santiago belső térben 

Praktikum és design egy garnitúrában

A Santiago ülőgarnitúra elemválasztéka lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen teret berendezzünk vele. Ha ez a bőséges elemválaszték sem elegendő, akkor teljesen egyedi méretben is kérhető. Santiago ülőgarnitúra, mind sarok mind kanapé formában rendelhető ággyá alakítható formában is. L alakú sarokhoz, U alakú sarokhoz és kanapéhoz is rendelhetünk a puffot vagy fotelt. Az ülőkét választhatjuk tárolós funkcióval, így az ágyneműtartó mellett újabb tárolásra alkalmas teret nyerünk. Vékonyabb, szélesebb és polcos karfával is nagyon jól mutat az ülőgarnitúra. A polcos karfákkal, könyvek, távirányítók, dísztárgyak tárolására alkalmas helyet kapunk. Kispárnákkal egészíthetjük ki az ülőgarnitúrát, ami tovább fokozza a kényelem érzetünket. A sarok változat ottomán részébe ágyneműtartót is lehet kérni. A garnitúra különböző lábszínekkel rendelhető és sokféle kárpittal. Lehet szövet, lemosható Novalife, bőr és textilbőr a borítása.

 Santiago L drapp Santiago kanapé drapp Santiago lila szövettel

Santiago ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • kanapé több méretben
 • sarok ülőgarnitúra több méretben
 • vendégágy funkció
 • ágyneműtartó
 • fotel
 • puff
 • tárolós puff
 • keskenyebb vékonyabb karfa
 • polcos karfa
 • bőr, szövet, Novalife, textilbőr kárpitozás

 Santiago keskeny karfa Santiago vastag karfa Santiago polcos

Santiago ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése:

Az ülőgarnitúra alapjára kerül a szivacsozás majd az üléskárpit. Legkülső egységként pedig a látható bútorszövet vagy bőr borítás. A keményebb ülőfelületet kedvelők, lehetősége van felár ellenében még keményebb hideghab választására.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy:

 1. Fáradjon ki üzletünkbe és próbálja ki a Santiago ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket.
 3. Hívjon minket , vagy írjon  a részletes, személyre szabott árajánlatért!
Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.