Manhattan sarokgarnitúra

Manhattan sarokgarnitúra

Manhattan ülőgarnitúra egy kedvelt ülőgarnitúra, a nyugat-európai piacokon. Hazánkban is egyre keresettebb modell.

A Manhattan sarokülőgarnitúra megrendelhető

Max City lakberendezési központban a földszinten, a Rio art & design bútorstúdióban rendelhetik meg ezt az ülőgarnitúrát a vásárlóink.

A Manhattan ülőgarnitúra tulajdonságai

Praktikus funkciók egy design garnitúrában

Manhattan ülőgarnitúra azok kedvence akik szeretik a modern formákat és a praktikus funkciókat. Fontos az is, hogy nem csak a kis lakásokba, hanem széles elemválasztéka miatt nagyobb lakásokba is könnyedén össze lehet állítani megfelelő méretű ülőgarnitúrát a standard elemjegyzékből. Mit is tartalmaz ez a széles méretválaszték? Kanapét választhatunk kétféle méretben. L és U alakú sarok ülőgarnitúra, ülőke szerepel az elemjegyzékben. A sarok formákba különböző funkciókat tudunk beépíteni. Vendégágy funkciót és ágyneműtartót választhatunk a Manhattan ülőgarnitúrába. A háttámlába a sarok részen lehet speciális relax funkciót is kérni. A háttámlákba fejtámasz is rendelhető, inkább csak átlagnál magasabb vevőinknek javasoljuk. A Manhattan ülőgarnitúra különlegessége, hogy a sarokpados elemből TV néző lábtartós elemet tudunk kialakítani. Az ülőgarnitúra sokféle kárpitozással, többféle lábbal és többféle üléskeménységgel rendelhető.

Praktikus ülőgarnitúra kiváló áron

Manhattan ülőgarnitúra modern vonalú, széles elemválasztékú modell. Kicsi és nagy lakásokba egyaránt ajánljuk emiatt. Nagyobb méretű  nappalikba össze tudunk állítani L és U alakú nagy méretű ülőgarnitúra sarkokat. A Manhattan ülőgarnitúra kanapé formában is rendelhető, több méretben. A kanapéhoz és a sarokhoz is rendelhetünk puffot. Erre választhatunk  plexi lerakó asztalt is, így dohányzó asztalként is tudjuk használni a puffot.

Manhattan ülőgarnitúra háttámlájába fejtámasz is beépíthető. Ezt a magasabb vásárlóinknak ajánljuk. Nem feltétlenül szükséges elem, de sokan szeretik. A sarok ülőgarnitúrák kisebb vendégágy funkcióval és ágyneműtartóval is rendelhetők. Az ágyneműtartó kiváló tároló hely és vendégeinket el tudjuk szállásolni. Különleges funkció a előre húzható relax háttámla, mely sarok elemben van. TV nézés és olvasás közben, nagyon praktikus ez a funkció. Másik egyedi funkció a sarokpadban található, lábtartónak kiforgatható elem.  Az ülőfelület keménysége választható. Keményebb ülőfelületet kedvelők rendelhetnek közepesen kemény és kemény hideghabot, felár ellenében A Manhattan ülőgarnitúra sokféle szövet és leather look illetve bőr bevonattal választható.

 

A Manhattan ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek:

 • L és U lakú sarok több méretben
 • kanapé több méretben
 • kisebb vendégágy lehetőség
 • ülőke több méretben
 • ülőkére plexi lap
 • fotel
 • fejtámla lehetőség
 • relax háttámla
 • polckialakítási lehetőség
 • 450 féle szövet
 • 50 féle leather look
 • 50 féle bőr

 

A Manhattan ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése:

Alap változatban is a Nosag  hullámrugós felületen RG 40 hideghab található. Ezt burkolja be a speciális  üléskárpit amely termikusan erősítet anyag. Végső réteg pedig a kárpitozás következik, mely lehet bútorszövet, leather look és bőt. RG50 hideghabot rendelhetnek felár ellenében azok akik a keményebb ülőfelületet  akarnak.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét.

Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy:

 1. Fáradjon ki üzletünkbe és rendelje meg a Manhattan ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket.
 3. Hívjon minket a 06 30 249 44 96-es telefonszámon, vagy írjon az info@riodesign.hu e-mail címre a részletes, személyre szabott árajánlatért!

    A 

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.