London ülőgarnitúra

London ülőgarnitúra
A fotón lévő méret : 280 x 207 cm

A London ülőgarnitúra az egyik legújabb ADA modellünk, a Rio art & design bútorüzletünkben rendelhető, amely a Max City lakberendezési áruház földszintjén található.

Az ADA London ülőgarnitúra tulajdonságai

kanapé és sarokformában rendelhető ülőgarnitúra

Nemhiába kapta a London fantázianevet az ADA 6271 ülőgarnitúra. Sokszínű; kemény és lágy ívű, mégis játékos és egyben lényegre törő. Mindenki megtalálja a kívánt méretet és a hozzá illő funkciókat. L és U alakú, impozánsabb méretben, például 306 cm hosszúságú, L formájú garnitúra domináns szereplője lehet egy nagyobb enteriőrnek; közepes kanapéja (200 x 91 cm) élénk szövettel kisebb nappaliban is jól mutat. Nem csak sarok, hanem kanapé formában is rendelhető ez a modell, többféle méretben. A London ülőgarnitúra puffjai is határozott formájúak, ha a kanapé nem "tölti be" a teret, de egy U alakú garnitúra már nem fér bele az elképzelésbe, érdemes az összképet pár puffal kiegészíteni. Ezek dohányzóasztalként is "szolgálhatnak", ha plexiüveg- lapot kér a vevő hozzá. Vendégágyat szinte mindegyik változatához lehet igényelni. Érdekes megoldás még a a London 6271 pihenőkanapéja ( chaiselongue ), és sarokpadja, mindkét bútor rendelhető több méretben és funkcióval, állítható karfával, állítható ülésmélységgel. Magasabb vásárlóink kérhetnek külön fejtámaszt is, két méretben.

 London ülőgarnitúra sötét szövettel London ülőgarnitúra  London ülőgarnitúra ágy funkció London ülőgarnitúra karfa funkció

Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA 6271 London ülőgarnitúra formailag és kényelmi szempontból is egy üdítő színfolt. Ez a 2014-es modell egyaránt nyújtja az ADA bútorok jól megszokott biztonságát és igényességét, a választható funkciókat, és a tökéletes vonalvezetést. A funkciók: a fix vagy lehajtható karfa; vendégágy; a háttámla előre-hátrahúzásával nagyobbítható ülésmélység; fejtámla két méretben. Sarokpad, és dívány változata még teljesebbé teszi a kollekciót. Kanapé változatban is választaható többféle méretben. Négyféle láb és több száz szövet segít egyedibbé tenni a választott garnitúrát.

 London ülőgarnitúra világos szövettel London ülőgarnitúra világos szövettel ágy funkció London ülőgarnitúra fejtámasz London ülőgarnitúra karfa funkció 

ADA London ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 4 több féle sarokmegoldás L és U alakban is
 • kanapé több méretben
 • 2 féle ülőke (igény esetén plexi-üveg asztallappal)   
 • fix vagy állítható karfa   
 • vendégágy
 • sarokpad
 • egy vagy kétszemélyes ottomán
 • kétféle formájú fejtámla
 • állítható háttámla a sarokapadnál
 • fa vagy fém láb   
 • 450 féle szövet   
 • 50 féle textilbőr   
 • 60 féle bőrkárpit

ADA 6271 London ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Háromféle keménységű ülőfelületet lehet kérni. A kanapé alapját Nosag hullámrugós felület képezi. Erre a kerül az RG 35 hideghab, ami igen masszív és szinte elnyűhetetlen, vagy felár ellenében Formfit RG 40 közép-kemény hideghab vagy Bultex RG 50 hideghab. A kárpitozás alatt pedig még egy speciális kárpitréteg található.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy

 1. Fáradjon ki üzletünkbe és rendelje meg az ADA London ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket.
 3. Hívjon minket, vagy írjon  a részletes, személyre szabott árajánlatért!
Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.