Heaven Style S

Heaven  Style S

A hónap terméke : Tom Tailor, Heaven Style ülőgarnitúra
Extra kedvezményes árakon.

Tom Tailor, Heaven Style ülőgarnitúra a Rio art & design üzletben kapható és kipróbálható.

Tom Tailor, Heaven Style ülőgarnitúra tulajdonságaiA fiatalos design


A Tom Tailor, Heaven Style ülőgarnitúra letisztult vonalvezetésű, kissé kubusos formájú, modern, fiatalos modell. A kényelmes, puha hátpárnáknak köszönhetően felüdülés a hátnak, míg az ülőfelület inkább keményebb típusú. Háromféle stílusban rendelhető. A három stílus között a hátpárnákban van különbség.

Az ülőgarnitúra S, M, XL méretben rendelhető. Ezek a méretek lehetővé teszik, hogy kicsi és nagy otthonokban egyaránt jól használható és esztétikailag szép látványt nyújt az ülőgarnitúra. A nagy ülésmélységű garnitúrán nem csak ülni, hanem feküdni is kényelmes.

Magasabb vásárlóinknak különösen ajánljuk ezt a Tom Tailor, Heaven típust. Rendelhető vendégágy- és ágyneműtartó-funkcióval is. Az ülőgarnitúra a már említett több méretben is kapható és hozzá puff is rendelhető, szintén több méretben.

Nagyon közkedvelt garnitúra, kényelme, ára és minősége miatt. A hátpárnák ára benne van a garnitúra árában. Ezek anyaga és színe eltérő is lehet az ülőgarnitúra korpusz részétől. De különösen fiataloknak ajánljuk, hogy ne csak a párnákat hanem a korpusz is egyes részeit más-más anyaggal válasszák, ezzel egyedi stílusukat jobban kifejezésre juttathatják.

 Tom Tailor Heaven Style S Tom Tailor Heaven Style M Tom Tailor Heaven Style XL


Praktikum és design egy garnitúrában

A Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúra S, M, XL méretei lehetővé teszik, hogy kisebb és nagyobb tereket egyaránt be tudjunk rendezni vele. Mindezekhez pedig, kétféle méretű ülőkét is tehetünk. Az ülőkére plexi lapot tehető, mely ezáltal máris dohányzóasztallá változik.

Az ülőgarnitúra mély ülőfelületű, így kényelmes délutáni alvásra is. Ha pedig éjszakai fekhelyet szeretnénk, akkor vendégágy-funkcióval is rendelhetjük, melyhez kis ágyneműtartó is tartozik. Formája fiatalos és modern.

A Tom Tailor Casual Home kollekció egyik legkedveltebb darabja.


A Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • sarok ülőgarnitúra S, M, XL méretben
  • vendégágy-funkció
  • ágyneműtartó
  • 2-féle puff
  • plexilap az ülőkére

 Tom Tailor Heaven Style ágy funkció Tom Tailor Heaven Style funkció Tom Tailor Heaven Style ágy funkció


A Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapja rugós felület, erre kerül a szivacsozás, majd a speciális üléskárpit, amely termikusan erősített. Legkülső egység a külső kárpitozás.

 Heaven Style méretek


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Javasoljuk, hogy:

  1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
  2. Letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő méretet!
  3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

 Heaven  Style color 

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

 

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.