Generation egyedi sarok ülőgarnitúra

Generation  egyedi sarok ülőgarnitúra
274 x 170 cm
249.000 Ft helyett 199.000 Ft-tól
20% kedvezménnyel vásárolható termék

A Genaration ülőgarnitúra kisebb otthonok praktikus és kényelmes ülőgarnitúrája.

Generation ülőgarnitúra kizárólag Rio art & design üzletben rendelhető modell.

A Generation sarok ülőgarnitúra Nyugat-Európa néhány országában és a mi üzletünkben rendelhető.


Generation ülőgarnitúra tulajdonságai


Sarok ülőgarnitúra nyitható formában

A Genaration ülőgarnitúra kisebb otthonok praktikus és kényelmes ülőgarnitúrája, mely könnyen ággyá alakítható, ami két személynek is megfelelő. Mivel a nappaliban gyakran nézünk televíziót, ezért érdemes olyan ülőgarnitúrát választani, amelynek kicsit mélyebb az ülőfelülete, így többen egyszerre elheveredhetünk rajta. Ez az ülőgarnitúra erre acélra igazán kényelmes. Kicsi, praktikus sarokgarnitúra, mely azoknak lett tervezve, akik kicsi költségből, de megfelelő minőségű és kényelmes nappali ülőgarnitúrát szeretnének. Mivel puffot is rendelhetünk hozzá, így akár felpolcolt lábakkal is kényelmesen tévézhetünk. A puffok akkor is praktikusak, ha nagyobb társaság jön látogatóba hozzánk. Ahol nincs vendégszoba, ott megéri a Generation ülőgarnitúrát választani, mert jól kihasználható az ágyfunkciója és az ágyneműtartója. Formája modern, fiatalos. Jól mutat textil és textilbőr kombinációval. Ülőfelülete kemény, melyet a hátpárnák puhasága ellensúlyoz.

Akik gyakrabban kénytelenek költözni, azoknak ajánljuk ezt az ülőgarnitúrát. A karfája leakasztható és szükség esetén balos vagy jobbos állásúvá alakíthatjuk át az ülőgarnitúrát, igazodva a helyi adottságokhoz.


Praktikum és design egy garnitúrában

A Genaration ülőgarnitúra azért nagyon kedvelt a vásárlók körében, mert az ára kiváló. Ez az ülőgarnitúra csak sarok változatban is rendelhető. Az L alakú sarok ülőgarnitúra puha hátpárnákkal rendelkezik, melyek benne vannak az árban. Az ülőfelülete kemény.

Az ülőgarnitúra jobbos vagy balos állása bármikor megváltoztatható, a karfa átakasztható. Fa és fém lábbal rendelhető. Az ülőgarnitúra kedvező árában a hátpárnák benne vannak, ágyfunkció és az ágyneműtartó is. Kérhető hozzá ülőke is.

Formája fiatalos. Textilbőr és bútorszövet kombinációban is nagyon mutatós. Ami a legfőbb előnye az a szuper ára. 274 x 170 cm ágyazható, ágyneműtartós garnitúra csak 199.000 Ft-ért.


A Generation ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • L alakú sarokmegoldás
  • ülőke
  • ágyfunkció
  • ágyneműtartó
  • puha hátpárnák


A Generation ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Poliéter hab alapú ülőgarnitúra. Ezen található a speciális üléskárpit (vlies), amely szőtt fátyolanyag és termikusan erősített, végül pedig maga a kárpitozás. Kemény ülőfelületű ülőgarnitúra.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A kárpitok kiválasztásához kérje kollégáink segítségét! 

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

  1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Generation ülőgarnitúrát!
  2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!


Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 3.8 (6 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.