BELLA komfortágy funkciós sarokgarnitúra

BELLA komfortágy funkciós sarokgarnitúra
255 x 90 x 174 cm (szélesség x magasság x mélység)
ülőmélység: 58 cm";

BELLA

A Bella sarokgarnitúra egy kiemelkedően jó design azoknak, akik a komfortot és a funkcionalitást is egyszerre szeretnék otthonukba csempészni. Lágy, lekerekített ívek jellemzik, melyek a kalsszikus és a modern designok ötvözete.

Tulajdonságai:

Időtálló szerkezetét a tömör bükkfa elemek és a kevert, poliéter-hideghab komfort adja. Alapját acél hullámrugózatből készítik. A bevonat lehet hagyományosan és vízzel könnyen tisztítható szövet, illetve textilbőr és bőr is.

Lábai alacsonyak, különböző pácszínekkel kérhető bükkfából készül. Rendelhető fíx, illetve ágyneműtartós és ágyfunkciós kivitelekben is. Egyik kiemelkedően jó tulajdonsága, hogy az ágyneműtartós pihenő mellé akár rendelhető ágyráccsal és matraccal rendelkező, kigördíthető fekvőfelület is, kétféle méretben.

A fekvőfelület a kigördülő komfortágy esetén 140 vagy 160*200 cm-es is lehet.

Rendelhető 2 vagy 2/3 személyes, két ülésegységes komfortágy kivitelekben is, amennyiben csak vendég- vagy gyermekszobába, irodába szánnák a darabot. A benne található laminált fenyő vagy acélhálós rácsszerkezet a matraccal együtt kiemelkedően időtálló!

Amennyiben a háttámlát alacsonynak érzik, akkor a képen látható, lekerekített téglatest alakú nyaktámasszal ki is egészíthetik azt.

További elemként kétféle méretű fix vagy tárolós lábtartó/puff is rendelhető a modellhez.

Törökbálinti üzletünkben kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretet és bemutatjuk Önnek széles szövet szortimentünket, melyben biztosan megtalálja az Önhöz legközelebb álló bevonatot is!

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.