Akita ADA Prémium ülőgarnitúra

Akita ADA Prémium ülőgarnitúra

Akita

 

Az Akita elegáns, de mégis puritán megjelenésű. Izgalmas kontrasztot mutat az anyag, forma és funkció terén. Az elegáns hűvös króm, meleg fa és a legszebb szövet kombinációja bárki szemét megfogja.

Különleges eleme a régi korokat idéző, ámde modern vonalvezetést kapott “Chais lounge”, mely dísze lehet bármely lakásnak.

Kedvünkre választhatunk a modell nyújtotta funkciók közül. Így van lehetőség mozgatható karfára, szabadon mozgatható vagy fix háttámla párnás kivitelre. Az egyedi megjelenést tovább alakíthatjuk, hogy több láb típusból is lehet választani.

 

Tulajdonságai:

Mint minden ADA modell, ez is széles elemválasztékkal rendelkezik, így számos méretben és összeállításban rendelhető.

Az egyedi megjelenést az óriási bőr és szövetválaszték biztosítja a garnitúra számára.

A szöveteken belül már vízzel könnyen tisztán tartható, ún.”aqua clean” technológiával készült típusokat is lehet választani, melyekről egyszerűen eltávolíthatóak olyan háztartási szennyeződések, mint pl. kávé, tea, csokoládé.

Választható a díszítő tömörfa fajtája és színe.

13 cm magas lába légies megjelenést ad a kanapénak. Négy különböző típus is választható.

Az üléskomfortot “Komfort” poliéter hab vagy “Softlinehideghab biztosítja, mely puhától a közepesen keményig választható. Illetve igény esetén, felár ellenében, kemény komfortú “Strongline” hideghab is rendelhető.

A tökéletes kényelmet “Nosag” lapos hullámmal rugóval támasztják alá.

 

Választható funkciós és formai elemek:

 

  • “L” alakú sarokgarnitúra (többféle méretben)
  • “U” alakú ülőgarnitúra (többféle méretben)
  • szóló két karfás kanapé (többféle méretben)
  • ülőke
  • fejtámasz
Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.