ADA VINCI ülőgarnitúra és kanapé

ADA VINCI ülőgarnitúra és kanapé

ADA VINCI ülőgarnitúra és kanapé

Az ADA VINCI ülőgarnitúra és kanapé a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Letisztult, modern megjelenésű, forradalmi design, mely a nyugat-európai piacon kapott elismerése után, általunk már Magyarországon is elérhető.

Az ADA ADA VINCI ülőgarnitúra és kanapé tulajdonságai

Manuális vagy motoros ülésmélység-állíthatósággal rendelhető garnitúra. A megnövelt, párna nélküli mélységnek köszönhetően akár egyszemélyes fekvőhellyé is alakítható. Hatalmas elemválasztékából többféle méretű kanapé, L és U forma alakítható ki. Ötféle 10 vagy 13 cm-es ezüst és fekete króm, illetve króm- faláb tartozik a modellhez. Kétféle méretű ülőke, karfára hajló asztalka szerkezet és tároló-zseb is választható a garnitúra kiegészítéseként. Üzletünkben több száz hagyományosan vagy akár vízzel könnyen tisztítható szövet közül választhat, de rendelhető akár textilbőr és valódi bőr kivitelezésben is.

Az ADA VINCI ülőgarnitúrához és kanapéhoz választható formai és funkcionális elemek

 • állítható ülésmélység, ami egyszemélyes ágyfelületté alakítható
 • többféle méretű egyenes kanapé
 • legalább 12 féle sarokméret
 • U alak
 • elvehető, szabad párnák 3 méretben
 • kétféle 6,5 cm-es króm és faláb, vagy 10 cm-es faláb
 • 2 féle méretű ülőke akár plexilappal is
 • asztalka-szerkezet
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr
 • 60 féle valódi bőrkárpit

Az ADA VINCI ülőgarnitúra és kanapé belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra kivételesen magas üléskomfortja RG 30-as lágy, RG 40-es puha és RG 50-es kemény hideghab szendvics-szerkezetű rétegezéséből készül, melyet Nosag acél hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a bútorok kivételes masszivitását. A legkülső réteg a kárpitozás.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Átlag: 1 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.