ADA TOLEDO

ADA TOLEDO

ADA Toledo nyitható kanapé

Az ADA Toledo nyitható kanapé a MAXCity Lakberendezési Áruház földszintjén található Rio Art&Design üzletben megrendelhető modellünk. Egyszerűsége és letisztult komfortja a nyugat-európai országok egyik kedvencévé tette.

Az egyik legkompaktabb ágyazható kanapénk, mindennapi alváshoz is tökéletesen megfelelő.

Legtöbben a másodpercek alatt ággyá nyitható modellként emlegetik. Fekvőfelülete 140 cm-es és 160 cm-es méretben is rendelhető. Az ágyneműtartó elhelyezése is egyszerűen megoldható, amennyiben az egyik karfa helyére tároló elemet rendel.

Elemválasztékából sokféle méretű kanapé választható. Annak ellenére, hogy elsősorban a nyithatósági funkció a modell védjegye, az összes méretből fix változatban is megrendelhető.
5 féle karfa, 8 féle láb és 2 féle háttámlakialakítás közül választhat, illetve a sokféle láb révén (10 vagy 13 cm-es) még az ülésmagasság is változtatható, amennyiben úgy kívánja. Választható textilbőr, hagyományosan és vízzel kiemelkedően jól tisztítható szövettel és bőrrel is.

Kiemelkedő újítás, hogy a szerkezettel könnyített nyitási funkció nem karcolja a padló felületét, illetve a magasabb szálú szőnyegek sem jelentenek akadályt. A kanapé alapját NOSAG hullámrugós felület képezi. Erre a felületre helyezik az RG 40-es puha, vagy felár ellenében az RG 40-es középkemény vagy RG 50-es keménységű hideghabot. Az Ön által választott kárpitozás alatt pedig még egy speciális kárpitréteg található. A garnitúrához rendelhető matracvédő huzat is.

Az ADA Toledo nyitható kanapéhoz választható formai és funkcionális elemek

  • 2 féle méretű ágyazható kanapé
  • 3 féle fix kanapé
  • 8 féle láb – így kétféle ülésmagasság
  • 2 féle háttámla forma
  • 5 féle választható karfa
  • tároló elem (karfa helyett)

Egyedi kivitel egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére. 

  1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
  2. Írjon az e-mail címünkre személyre szabott árajánlatért!
  3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.

 

 

 

Átlag: 3.5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.