ADA SHUTTLE II. ülőgarnitúra

ADA SHUTTLE II. ülőgarnitúra

ADA SHUTTLE II. ülőgarnitúra

Az ADA ülőgarnitúra az ADA gyártó egyedi vonalvezetésű relax funkciós terméke, amit a Maxcity Lakberendezési Áruház földszintjén található Rio Art&Design üzletünkben megvásárolhatnak. Formai kialakításának és praktikus funkcióinak köszönhetően, térbe helyezve a nappali kedvelt és kényelmes központi elemévé válik.

Az ADA SHUTTLE II. ülőgarnitúra tulajdonságai

Az ADA ülőgarnitúra legszembetűnőbb tulajdonsága az egyedi vonalvezetésű háttámla, ami több funkciót is magában hordoz. A fejrész kihajtásával állíthatjuk a háttámla magasságát, bizonyos elemeknél pedig a háttámla ledöntésével egy kis asztalrészt alakíthatunk ki. A relax funkciónak köszönhetően kényelmes fekvő pozícióba dönthetjük az ülőegységeket, ezekhez választhatunk 1 vagy két motoros vezérlést, de manuális kialakítást is. Az állítható karfáknak köszönhetően kiválaszthatjuk a nekünk tetsző magasságot.  Rendelhető íves vagy egyenes kanapé formában, L alakban és U alakban egyaránt, többféle méretben. Az íves forma kialakítását egy ék alakú kisasztal által nyerhetjük, amibe lehet tárolóval és tároló nélkül is választani. További különlegessége a kerek sarokelem, ezáltal még különlegesebb formát állíthatunk össze. Külső megjelenését a belső térhez igazíthatjuk a közel 500 féle jó minőségű szövettel és 50 féle bőrrel kínálatunkból.

Az ADA SHUTTLE II. ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 6 féle U alak több méretben
 • 12 féle sarokmegoldás több méretben
 • 5 féle kanapé több méretben
 • fotel
 • motorosan vagy manuálisan állítható relax funkció
 • állítható karfák
 • ledönthető háttámla lerakóval
 • ék alakú asztal tárolóval
 • 60 féle valódi bőr
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr


Az ADA SHUTTLE II. ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra tömör favázra épül, a relax funkciós elemeknél egy megfelelő működést biztosító fémszerkezet található. Az ADA 6954 modell RG 50- es kemény hideghabbal készül, amire egy termikusan erősített speciális üléskárpit a vlies réteg kerül. Ezt követi a külső felület a kárpitozás, amihez a bútorszövet széles kínálatunkból, közel 500 féle szövetből és 50 féle bőrből választható ki. 

 

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.