ADA SHUTTLE II. ülőgarnitúra

ADA SHUTTLE II. ülőgarnitúra

ADA SHUTTLE II. ülőgarnitúra

Az ADA ülőgarnitúra az ADA gyártó egyedi vonalvezetésű relax funkciós terméke, amit a Maxcity Lakberendezési Áruház földszintjén található Rio Art&Design üzletünkben megvásárolhatnak. Formai kialakításának és praktikus funkcióinak köszönhetően, térbe helyezve a nappali kedvelt és kényelmes központi elemévé válik.

Az ADA SHUTTLE II. ülőgarnitúra tulajdonságai

Az ADA ülőgarnitúra legszembetűnőbb tulajdonsága az egyedi vonalvezetésű háttámla, ami több funkciót is magában hordoz. A fejrész kihajtásával állíthatjuk a háttámla magasságát, bizonyos elemeknél pedig a háttámla ledöntésével egy kis asztalrészt alakíthatunk ki. A relax funkciónak köszönhetően kényelmes fekvő pozícióba dönthetjük az ülőegységeket, ezekhez választhatunk 1 vagy két motoros vezérlést, de manuális kialakítást is. Az állítható karfáknak köszönhetően kiválaszthatjuk a nekünk tetsző magasságot.  Rendelhető íves vagy egyenes kanapé formában, L alakban és U alakban egyaránt, többféle méretben. Az íves forma kialakítását egy ék alakú kisasztal által nyerhetjük, amibe lehet tárolóval és tároló nélkül is választani. További különlegessége a kerek sarokelem, ezáltal még különlegesebb formát állíthatunk össze. Külső megjelenését a belső térhez igazíthatjuk a közel 500 féle jó minőségű szövettel és 50 féle bőrrel kínálatunkból.

Az ADA SHUTTLE II. ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 6 féle U alak több méretben
 • 12 féle sarokmegoldás több méretben
 • 5 féle kanapé több méretben
 • fotel
 • motorosan vagy manuálisan állítható relax funkció
 • állítható karfák
 • ledönthető háttámla lerakóval
 • ék alakú asztal tárolóval
 • 60 féle valódi bőr
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr


Az ADA SHUTTLE II. ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra tömör favázra épül, a relax funkciós elemeknél egy megfelelő működést biztosító fémszerkezet található. Az ADA 6954 modell RG 50- es kemény hideghabbal készül, amire egy termikusan erősített speciális üléskárpit a vlies réteg kerül. Ezt követi a külső felület a kárpitozás, amihez a bútorszövet széles kínálatunkból, közel 500 féle szövetből és 50 féle bőrből választható ki. 

 

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.