ADA Róma ülőgarnitúra

ADA Róma ülőgarnitúra
288 x 187 cm
20% kedvezménnyel vásárolható termék

Az ADA Róma ülőgarnitúra az egyik legkedveltebb modell Nyugat-Európában, de hazánkban is egyre többen választják kényelme és speciális háttámlája miatt.

Az ADA  Róma ülőgarnitúra üzletünkben kipróbálható.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA Róma ülőgarnitúra tulajdonságai


Ülésmélység szabályozás és állítható karfák

Az ADA Róma ülőgarnitúra egy karakteres formájú modell, varrott ülőfelülettel és háttámlával. Ez egy olyan ülőgarnitúra, melynek különlegesek a funkciói és széles elemválasztékkal rendelhető. Kisebb és nagyobb lakásokba egyaránt illik formája és funkciói miatt.

Mik ezek a speciális funkciók? Az ADA Róma ülőgarnitúra háttámláját előre és hátra tudjuk mozdítani. Egy mozdulattal ülőfelületenként tudunk mélyebb és kevésbé mély ülőfelületet kialakítani. Attól függően, hogy nagyon magas vagy alacsonyabb személy használja a garnitúrát. De ez nem csak ebből a szempontból kényelmes, hanem alapvetően bármely magasságú személy kényelmesen tud elhelyezkedni rajta, vagyis kényelmesebben elnyúlva is lehet rajta pihenni, feküdni.

Nem csak a háttámlákat lehet előre-hátra állítani, hanem a karfákat is lentebb és fentebb lehet hajlítani. Ezzel még nincs vége a lehetőségeknek. Vendégeink számára kényelmes vendégágyat tudunk biztosítani, ha ágyfunkcióval rendeljük ezt az ADA Róma ülőgarnitúrát.

Széles az elemválasztéka, mert sarok ülőgarnitúrát és kanapét is tudunk belőle választani. Mindezekhez puffot is ajánlunk több méretben. Nyaktámasz is kérhető a háttámlákba és a kárpitozási lehetőségek is sokfélék, így biztosan megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb megoldást.

 ADA 6667 ülőgarnitúra ADA 6667 ülőgarnitúra ágyfunkicó ADA 6667 ülőgarnitúra háttámla funkció ADA 6667 ülőgarnitúra állítható karfaPraktikum és design egy garnitúrában

Az ADA Róma ülőgarnitúra modern ülőgarnitúra, mégis idősebbek és fiatalabbak egyaránt kedvelik. Ez nem csak külső megjelenésének köszönhető hanem kényelmének is. Méretválasztéka miatt nagy és kisebb lakásokba egyaránt tudunk elemeiből összeállítani ülőgarnitúrát. Sarok ülőgarnitúra formában 12-féle variáció állítható össze, de ezek mellett kanapé alakban is rendelhető, szintén több méretben. A sarok ülőgarnitúra és a kanapé formához egyaránt tehetünk puffot, vagy puffot plexi lappal. Az ADA 6667 ülőgarnitúra funkciói azok, amelyek különlegessé teszik a modellt.

Háttámlája kényelmes támaszt biztosít a fejnek és az egész hátnak. A háttámla előre, hátra állítható. A karfái állíthatóak, így a karfa fekve, párnaként is használható. Formája modern és fiatalos. Az ADA Róma ülőgarnitúrába vendégágyat is kérhetünk.

Különböző keménységű ülőfelülettel választhatjuk az ülőgarnitúrát. Mára az alap változat is RG 35 hideghabbal készül, de felár ellenében RG 40 vagy 50 keménységű habot is kérhetünk.

Az ADA Róma ülőgarnitúra kárpitozása is sokféle lehet: bútorszövet, leather look, lemosható szövet és bőr.

Az ADA Róma ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 12-féle sarokmegoldás
 • 2-féle kanapé
 • 2-féle ülőke
 • nyaktámasz
 • puff és puffra helyezhető plexi lap
 • állítható karfák
 • állítható ülésmélység
 • tűzött hát- és ülőfelület
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit


Az ADA Róma ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 35 hideghabbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Majd erre legkülső rétegként jön a kárpitozás. Akik ennél is keményebb ülőfelületet szeretnének, azok választhatnak a Formfit közepesen kemény ülőfelület és a Bultex kemény ülőfelület között. Ezek feláras termékek.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA Róma ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket a 06 30 249-4496-os telefonszámon, vagy írjon az info@riodesign.hu e-mail címre a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.