ADA Nílus kanapé

ADA Nílus kanapé
20% kedvezménnyel rendelhető termék

Az ADA Nílus egy 2014-es modellünk, a törökbálinti MaxCity lakberendezési áruházban lévő boltunkban, a Rio art & design-ben vásárolható meg.

Az ADA Nílus ülőgarnitúra tulajdonságai

Big sofa és sarok lehetőségek sokasága

ADA 6778, más nevén Nilus modellünket, az egyedi különleges megjelenés és a kényelmes kissé puha ülőfelület. A modell különleges darabja a 284 cm méretű Big Sofa. Természetesen lehet kanapét kisebb méretekben is rendelni. Külön érdekesség a karfára helyezhető "bőrtáska", amiben a távirányítókat tarthatjuk. Tökéletes választás tini szobákba a kisebb méret, 226 x 106 cm, egy homokszínű, lemosható bőrhatású anyaggal bevonva, oldalán a fekete bőrtartóval egzotikus, "kalandos" hatást kölcsönöz a szobának. Több méretben lehet sarkot is kialakítani az elemekből. Ez lehet pihenőkanapés, vagy körben karfás változat. Ennek a típusnak nincsen vendégágy funkciója, ezt érdemes figyelembe venni a vásárlásnál. Díványa és kocka alakú sarokülője önmagában is megállja a helyét, a puffot pedig érdemes megrendelni, bármelyik variációt választjuk, hiszen lábtartóként és kisasztalként is funkcionálhat.

 Nilus kanapé

Praktikum és design egy garnitúrában

Ez a 2014-es, Indiana Jones szikárságával és vagányságával felruházott darab kitűnő választás azoknak, akik az ülőgarnitúrával is szeretnének egzotikus atmoszférát csempészni a lakásba. A kőtömbökre emlékeztető steppelés, a karfára tehető bőrtartó, és a 280 cm-es kanapéméret igazi különlegesség, még az ADA ülőgarnitúrák között is. Négyféle hátpárna, L alakú ülőgarnitúra és 103 x 103 cm-es sarokülőke, kicsi és hatalmas kanapé változatok közül lehet válogatni. Eladóink segítségével, a méret kiválasztása után érdemes elidőzni a több százféle szövet és bőr felett, hiszen a megfelelő kárpitozás határozza meg végső küllemét a bútornak. Nemcsak szín, tapintás alapján választhatnak, hanem vízzel könnyen lemosható szövettel is kérhetik a garnitúrát, ez főleg kisgyermekeknél igen praktikus opció.

 Nilus háttámla Nilus bőrtartó Nilus karfa 

ADA Nílus ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • több méreteben kanapé
 • Big sofa
 • többféle sarok forma
 • ülőke
 • karfatáska
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr
 • 60 féle bőrkárpit

ADA 6778 Nílus ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapja táskarugós felület, melyre RG 25 hideghabbal. Erre kerül az üléskárpit ( vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag, majd maga a kárpitozás következik. Kiemelkedően, kényelemes ruganyosan puha.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy

 1. Fáradjon ki üzletünkbe és rendelje meg az ADA Nílus ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket.
 3. Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!
Átlag: 1 (3 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.