ADA London ülőgarnitúra

ADA London ülőgarnitúra
A fotón lévő méret : 280 x 207 cm

Az ADA London ülőgarnitúra az egyik legújabb ADA modell és a Rio art & design bútorüzletünkben rendelhető, amely a Max City lakberendezési áruház földszintjén található.

Az ADA 6271 London ülőgarnitúra tulajdonságai

Kanapé és sarokülőgarnitúra funkciókkal

Egy különlegesebb küllemű modellünk kerül bemutatásra. Határozott és mégis lágy ívű darab, steppelt felülettel megbolondítva. Kisebb kanapékat és robosztusabb U vagy L alakú garnitúrát is össze lehet rakni az adott elemekből, méretét és funkcióit az adott térhez és felhasználáshoz igazítva. Nagyobb, nyitott lakásban igen impozáns látvány egy 207 x 358 x 181 cm-es, U alakú ülőgarnitúra, kihúzható vendégággyal (120 x 280 cm a fekvőfelület), előrehúzható háttámlával. Ha helytakarékosabb megoldás érdekli ebből a típusból, kanapéváltozatát már 132 x 91 cm-től, karfa nélkül, vendégággyal is megrendelheti. 226 x 91 cm-es állítható karfájú kanapét is kérhet, hozzá kiegészítésképpen. 2 féle ülőke is redelhető, amelyhet plexilappal ki lehet egészíteni. Így az ülőke egy része dohányzó asztalként is funkcionál. Ha ténylegesen "kicsiben" gondolkodik, ajánljuk még a 6271 pihenőkanapéját és állítható ülésmélységű sarokpadját, akár 114 x 181 cm-es méretben. A funkciók közül szinte mindegyik ajánlott az adott garnitúrába, hiszen alapvető kényelmi szempontok alapján lettek megtervezve.

Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA  ülőgarnitúra sok  féle sarok illetve kanapé változatban rendelhető. Az ülőgarnitúrához sokféle funkció is tartozik,  melyek kényelmünket szolgálják. Állítható elemek - lehajtható karfa; vendégágy; a háttámla előre-hátrahúzásával nagyobbítható ülésmélység; fejtámla -melyek  minden igényt kielégítenek. A kért bútor kinézetét meghatározza a láb és a szövet is természetesen. 2 fajta krómozott , fekete színű, vagy külön pácolható faláb közül is lehet választani. Kárpitozását már az üzletben érdemes eldönteni, hiszen ott válogathat a több száz szövetből, bőrből és mosható textilbőrből.

ADA London ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • kanapé több méretben
 • 4 több féle sarokmegoldás L és U alakban is
 • 2 féle ülőke (igény esetén plexi-üveg asztallappal) 
 • fix vagy állítható karfa
 • vendégágy
 • sarokpad
 • egy vagy kétszemélyes ottomán
 • kétféle formájú fejtámla
 • állítható háttámla a sarokapadnál
 • fa vagy fém láb
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr
 • 60 féle bőrkárpit

ADA 6271 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Háromféle keménységű ülőfelületet lehet rendelni. Az ülőgarnitúra alapját Nosag hullámrugós felület képezi. Erre a kerül az RG 35 hideghab, amely szinte elnyűhetetlen vagy felár ellenében Formfit RG 40 közép-kemény hideghab vagy Bultex RG 50 hideghab. A kárpitozás alatt pedig még egy speciális kárpitréteg található.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy

 1. Fáradjon ki üzletünkbe és rendelje meg az ADA London ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket.
 3. Hívjon minket, vagy írjon  a részletes, személyre szabott árajánlatért!
Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.