ADA Flexy nyitható kanapé

ADA Flexy nyitható kanapé
A fotón lévő méret : 174 x 85 cm (ágyazható)
20% kedvezménnyel vásárolható termék

Az ADA Flexy kanapé csak pár országban (Nyugat-Európa) és a Rio art & design bútorüzletben rendelhető.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA Flexy kanapé tulajdonságai

Több méretű, nyitható kanapé

Az ADA Flexy egy egyszerű, jól variálható formájú, kényelmes ülésű és fevésű kanapé. Kicsi a helyigénye, így, ha kisebb szobában szeretnénk (gyermek vagy dolgozó szoba) egy ággyá alakítható kanapét elhelyezni, kitűnő választás. Egyszemélyes, ággyá alakítható változatban, vagyis fotelágyként is rendelhető. 80 cm szélességű, kinyitott állapotban 200 cm hosszúságú, tökéletes egy dolgozószobába, pár mozdulattal kényelmes fekvőhellyé alakíthatjuk a bútort és kész is az egyszemélyes ágy.

A kanapé kétféle fekvőfelület mérettel választaható. 160 x 200 cm és 140 x 200 cm. Kényelmes fekvésű garnitúra. Az árában benne van egy matracvédő huzat is. Sarokgarnitúrává formálható változata is kapható, 200 cm szélességben, de ha ezt kicsinek találjuk, L alakban akár 268 x 203 cm-es méretig "elmehetünk" (ennek a fekvőfelülete 240 x 200 cm, hatalmas ágyneműtartóval). Fotelt és puffot is vásárolhatunk az adott kanapéhoz, garnitúrához.

 ADA 5982 kanapé ADA 5982  ADA 5982 hosszabbított ülőfelület ADA 5982 vendégágy


Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA Flexy könnyen alakítható kanapé, vendégággyal. Többféle méretben rendelhető kanapé. Az egyik ülőfelület kihúzásával egy kicsi sarokgarnitúrát is ki tudunk alakítani belőle. Az idősebb generáció is kedveli ezt a modelt, köszönhetően a kényelmes ülésmélységének és magasságának, könnyed alakíthatóságának. 8-féle karfája meghatározza az adott bútor küllemét, méretét, de megoldható egykarfás változat kivitelezése is. Az adott kanapénak, ilyenkor a karfa nélküli oldalára kárpitozott "lapot", blendét helyeznek. Ha nagyon takarékoskodni akarunk a hellyel, akkor mindkét karfa helyére kerülhet blende. Többszáz-féle szövetből,  lemosható anyagból, jó minőségű texilbőrből választhatjuk meg bútorunk kárpitozását.

 ADA 5982 narancssárga kanapé  ADA 5982 vendégágy ADA 5982 bordó szövettel ADA 5982 vendégágy


Az ADA Flexy ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 6-féle sarokmegoldás
 • 4-féle kanapé
 • ágyfunkció
 • fotel
 • fotelágy
 • puff
 • 8-féle karfa
 • blende
 • ágyneműtartó a sarokváltozatnál


Az ADA Flexy kanapé belső szerkezeti felépítése

Háromféle keménységű ülőfelületet lehet kérni. A kanapé alapját Nosag hullámrugós felület képezi. Erre kerül a poliéter alapú hab, ami igen masszív és szinte elnyűhetetlen. Felár ellenében RG 40 vagy RG 50 hideghab is kérhető. A kárpitozás alatt pedig még egy speciális kárpitréteg található.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA Flexy ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket a 06 30 249-4496-os telefonszámon, vagy írjon az info@riodesign.hu e-mail címre a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.