ADA COMBI ülőgarnitúra

ADA COMBI ülőgarnitúra
A fotón lévő méret : 203 x 338 x 163 cm
20% kedvezménnyel vásárolható termék

ADA COMBI ülőgarnitúra nagyon közkedvelt Nyugat-Európában. Nálunk is egyre többen keresik a bőséges méret- és funkcióválasztéka miatt.

Az ADA COMBI sarok ülőgarnitúra rendelhető.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA COMBI ülőgarnitúra tulajdonságai


Végtelen kombinációk egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz

Az ADA COMBI ülőgarnitúra ideális modell azoknak, akik saját maguk szeretnék meghatározni ülőgarnitúrájuk minden formai elemét. Moduláris ülőgarnitúra-rendszer, melyben az adott elemeit az ülőgarnitúrának saját magunk választhatjuk ki. Háromféle háttámla, kétféle ülésfelület, hétféle karfa és többféle láb közül lehet választani.

A karfák szélesebbek vagy keskenyebbek és van köztük funkcióval bíró is. Ez azt jelenti, hogy állítható a karfa tetejének dőlése, így párnaként is kiváló. A háttámla esetében kicsit kerekítettebb és kicsit magasabb is az egyik. Az ülőfelület elejének osztása, szintén lehet kerekítettebb vagy kicsit szögletesebb. Az ülőgarnitúrához lehet fejtámlát is kérni, melyet inkább csak a magasabb vásárlóknak ajánlunk.

A lábak lehetnek fémből és fából. Több, különböző formájú design fém láb közül lehet választani. Nagyon széles elem- és méretválasztékkal rendelkezik az ADA COMBI ülőgarnitúra. Kanapét választhatunk több méretben, hozzá fotelt és puffot is. Szintén több méretben választhatunk sarok ülőgarnitúrát. L és U alakot egyaránt össze tudunk állítani a standard elemjegyzékből.

Kérhetünk nagyobbítható ülőfelületet is, így könnyedén egyszemélyes ággyá alakíthatjuk az ülőgarnitúrát. Speciális, egyedi funkciója az előrehúzható háttámla a sarok résznél. A sarokpados elembe kérhető polcrendszer, mely praktikus kicsi tárolóhely. Az ülés magasságát és annak keménységét is mi magunk tudjuk kiválasztani.

 ADA 6254 ülőgarnitúra  ADA 6254 háttámla funkció ADA 6254 ülőgarnitúra fehér ADA 6254 sarokülőgarnitúra 


Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA COMBI ülőgarnitúra modern formájú, moduláris ülőgarnitúra. Méretválasztéka nagy, így kicsi és nagy lakásokba egyaránt tudunk elemeiből összeállítani ülőgarnitúrát. Kanapé több méretben is kapható, illetve fotel és puff, továbbá sarok formájú ülőgarnitúra alakítható ki az ADA COMBI ülőgarnitúra elemeiből. A sarok esetében L és U alakot egyaránt tudunk összeállítani. A sarokrészbe előrehúzható háttámlát is be tudunk építeni.

Az ülőfelületet rendelhetjük nagyobbítható változatban is, így egyszemélyes ágyat tudunk egy mozdulattal kialakítani. Az ülőgarnitúra saját, nem egyedi elemjegyzékéből 16-féle sarkot lehet összeállítani. Természetesen, ha egyedi méretet szeretnénk, akkor a lehetőségek száma végtelen.

Az ADA COMBI ülőgarnitúra formai elemeit mi saját magunk válogathatjuk össze. Az ülőfelület formáját, magasságát és keménységét is eldönthetjük. A háttámla formáját és magasságát is kiválaszthatjuk; a karfák közül pedig 7 típusból választhatunk. Ezek között van keskenyebb és szélesebb, illetve funkcióval rendelkező is. Végül, de nem utolsó sorban, a lábakat is ki kell választani, mely lehet fából vagy fémből. Az ADA COMBI ülőgarnitúra kárpitozása is sokféle lehet: bútorszövet, leather look, lemosható szövet és bőr.

 ADA 6254 sarokülőgarnitúra ADA 6254 háttámla funckió ADA 6254 karfa funkció  ADA 6254 bővíthető felület


Az ADA COMBI ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 16-féle sarokforma
 • 4-féle kanapé
 • fotel
 • 2-féle ülőke
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit
 • 2-féle ülés
 • 2-féle háttámla
 • 7-féle karfa
 • funkciós, állítható karfa
 • 4-féle nyaktámasz
 • sarokelembe relax háttámla
 • beépített polc

 ADA 6254 lila sarokülőgarnitúra ADA 6254 sötét kárpit sarokülőgarnitúra


Az ADA COMBI ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra Poliéter habbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Felár ellenében rendelhető, Bultex RG 55 kemény hideghabot választhatnak azok, akik a keményebb ülőfelületet szeretik.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA COMBI ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!


Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.