ADA 9835 ülőgarnitúra és kanapé

ADA 9835 ülőgarnitúra és kanapé

ADA 9835 ülőgarnitúra és kanapé

Az ADA 9835 ülőgarnitúra és kanapé a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Egyszerű kivitelezése és nyithatósága, illetve elvehető párnái révén e Nyugat-Európában is népszerű modell a hazai vásárlóink számára is nagy kedvenccé vált.

Az ADA 9835 ülőgarnitúra és kanapé tulajdonságai

Ágyfunkciós. így akár kétszemélyes, 140 cm-es szélességű fekvőhellyé alakítható. Elemválasztékából többféle méretű kanapé, és L forma alakítható ki. Kétféle 6,5 cm-es króm és faláb, vagy 10 cm-es faláb tartozik a modellhez. Kétféle méretű ülőke és fotel is választható a kanapé kiegészítéseként. Igényes, hasábos kivitelezésű háttámla és ülőfelület jellemzi. Üzletünkben több száz hagyományosan vagy akár vízzel könnyen tisztítható szövet közül választhat, de rendelhető akár textilbőr és valódi bőr kivitelezésben is.

Az ADA 9835 ülőgarnitúrához és kanapéhoz választható formai és funkcionális elemek

 • alap ülésmélység, ami egyszemélyes ágyfelületté alakítható
 • többféle méretű egyenes kanapé
 • legalább 10 féle sarokméret
 • elvehető, szabad párnák 3 méretben
 • kétféle 6,5 cm-es króm és faláb, vagy 10 cm-es faláb
 • 2 féle méretű ülőke akár plexilappal is
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr
 • 60 féle valódi bőrkárpit

Az ADA 9835 ülőgarnitúra és kanapé belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 35-ös puha poliéterhabbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a bútorok kivételes masszivitását. A legkülső réteg a kárpitozás. Akik ennél keményebb ülőfelületet szeretnének, felár ellenében választhatnak RG 50-es Bultex kemény ülőfelületet is.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.