ADA 9340 kanapé

ADA 9340 kanapé

ADA 9340 kanapé

Az ADA 9340 kanapé a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Lekerekített, ívelt karfás, letisztult felületekkel rendelkező modell Nyugat-Európából.

Az ADA 9340 kanapé tulajdonságai

Háromféle választható ülésmélységgel és karfával rendelhető garnitúra. A választható extra széles, 132 cm-es ülésmélységgel már akár kétszemélyes ágyként is használható Elemválasztékából sokféle méretű és designú kanapé alakítható ki. 6 féle 6,5 cm-es alumínium és faláb tartozik a modellhez. Kétféle méretű ülőke is választható. Letisztult, tűzött kivitelezésű háttámla és ülőfelület jellemzi. Üzletünkben több száz hagyományosan vagy akár vízzel könnyen tisztítható szövet közül választhat, de rendelhető akár textilbőr és valódi bőr kivitelezésben is.

Az ADA 9340 kanapéhoz választható formai és funkcionális elemek

 • választható mély és extra mély ülésmélység
 • 3 féle választható - állítható vagy fix karfa
 • többféle méretű egyenes kanapé
 • elvehető, szabad párnák
 • 6 féle fa és króm láb
 • 2 féle méretű ülőke akár plexilappal is
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr
 • 60 féle valódi bőrkárpit

Az ADA 9340 kanapé belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 35-ös puha hideghabbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a bútorok kivételes masszivitását. A legkülső réteg a kárpitozás. Akik ennél keményebb ülőfelületet szeretnének, felár ellenében választhatnak a RG 40-es középkemény ülőfelület és RG 50-es Bultex kemény ülőfelület között is.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.