ADA 9073 fotel

ADA 9073 fotel

ADA 9073 fotel

Az ADA 9073 fotel a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Praktikus kivitelezése Nyugat-Európa meghódítása után Magyarországra is megérkezett.

Az ADA 9073 fotel tulajdonságai

58 cm-es ülésmélységű, 71 cm magas modell, ülésmagassága 45 cm. Letisztult, kompakt kivitelezésű fotel. Választható 4 db-os műanyag láb vagy középre beépített tálcás és póklábbal. Mindkét opció 13 cm-es magassággal kerül kivitelezésre. Üzletünkben több száz hagyományosan vagy akár vízzel könnyen tisztítható szövet közül választhat, de rendelhető akár textilbőr és valódi bőr kivitelezésben is.

Az ADA 9073 fotelhez választható formai és funkcionális elemek

  • fekete vagy bézs színű műanyag láb
  • fém tálcás vagy pókláb – oldalirányú mozgás és elülső-hátsó rugalmasság
  • 450 féle szövet
  • 50 féle textilbőr
  • 60 féle valódi bőrkárpit

Az ADA 9073 fotel belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 40-es Soft hideghabbal készül, melyet övekkel megerősített, rétegelt fafelületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a bútorok kivételes masszivitását. A legkülső réteg az Ön által választott kárpitozás.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

  1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
  2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
  3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.