ADA 6979 TENDER ülőgarnitúra

ADA 6979 TENDER ülőgarnitúra

ADA 6979 TENDER ülőgarnitúra

Az ADA 6979 ülőgarnitúra a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Az ADA gyártó egyik modellje, amiben egyesül a design a korszerű kényelmi funkciókkal, mint a relaxfunkció és az állítható magasságú háttámlák.

Az ADA 6979 TENDER ülőgarnitúra tulajdonságai

Az ADA 6979 modell egyedi tulajdonságai közé tartozik a relax funkció, ami 1 vagy 2 motor vezérlésével állítható, úgy hogy helytakarékosan csak 15 cm-t vesz igénybe az ülőgarnitúra mögött. Így mindössze 15-20 cm-t kell a fal és a garnitúra között hagynunk. További jellegzetessége az állítható magasságú háttámla, amivel a magasabb és alacsonyabb személyek is könnyen saját igényeikhez alakíthatják a modellt. Rendelhető sima kanapéként, többféle sarokformában és U alakban egyaránt, úgy, hogy mindegyik formához többféle méretlehetőség tartozik. Külső megjelenését a 2 féle választható lábbal és a többszáz választható szövettel szabhatjuk elképzeléseinkhez.

Az ADA 6979 TENDER ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • motoros vagy manuális relax funkció
 • 2 féle habtípus
 • 12 féle sarokmegoldás
 • 2-3 személyes kanapék többféle méretben
 • U alakú garnitúra többféle méretben
 • ülőke 2 méretben
 • 60 féle valódi bőrkárpit
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr


Az ADA 6979 TENDER ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra tömörfavázra épül, gondosan kiszárított faanyaggal, így a használat során nem vetemedik el. A motoros elemeknél speciális fémszerkezet található.  A modell RG35 komforthabbal készül, de felár ellenében választható RG50 hideghab is, annak, aki keményebb ülőfelületre vágyik. Ezt követi egy speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Az utolsó réteg a kárpitozás, amihez a szövetet széles kínálatunkból kiválaszthatják.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Átlag: 2 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.