ADA 6950 ülőgarnitúra motoros funkciókkal

ADA 6950 ülőgarnitúra motoros funkciókkal
A fotón lévő méret : 287 x 287 cm (motoros funkciókkal)

ADA 6950 ülőgarnitúra motoros funkciókkal.Ez a garnitúra szinte minden olyan fejlesztést tartalmaz, ami a mai modern bútorgyártásban megtalálható. Mind a szerkezete, mind a kárpit választéka, mind a számtalan elektromos és hagyományos kiegészítője teszi különlegessé.

A RIO art & design bútorstúdióban rendelhető az ülőgarnitúra, mely a Maxcity üzletház földszintjén található.

 Space barna Space háttámla Space funkció

Az ADA 6950 Space ülőgarnitúra tulajdonságai

Motoros relax funkciók sokasága egy garnitúrában

Az ülőgarnitúráról készült felvételek is jól mutatják, hogy mennyire különleges bútorral állunk szemben. A forma, a kialakítás, az elemek széles választéka még nem mutatja mindazt a sokszínűséget, amivel a garnitúra rendelkezik. A legfontosabb, hogy a tervezők a kialakításkor a tökéletességre törekedtek. Az üléskomfort teljesen személyre szabható, maximális kényelmet biztosít. A háttámlák dönthetőek, a lábrész komfort fokozata állítható, emelhető. Természetesen minden funkciónál mind az elektromos, mind a kézi állítás lehetséges. A háttámlák felhajtásával egy különleges kényelmet biztosító ülőfelületet kapunk, amely teljesen megegyezik egy fotel komfortjával. Nem csak a háttámlát hajthatjuk fel de ennek magasságát is állíthatjuk. A garnitúra sarokgarnitúra és kanapé formájában is rendelhető. Ez így természetesen nem olyan különleges de ha hozzátesszük, hogy a sarok megoldások száma 10 és azt, hogy kör alakú sarokelem is rendelhető, akkor már mindjárt izgalmasabb a választék. Természetesen a kanapék is több féle (három) stílusban rendelhetőek. Aki pedig teljesen egyedül szeretné élvezni az ülőgarnitúra nyújtotta luxus kényelmet, annak 4 fajta fotelt tudunk ajánlani. Ezek manuális vagy elektromos vezérlésűek lehetnek. Az igazi kényelmet persze az adja, ha nem kell felállni ha egy pohár bort vagy egy kis mogyorót szeretne az ember elfogyasztani, amíg Tv-t néz vagy olvas. Ezt pedig úgy oldotta meg az ADA, hogy kétféle lerakóasztalt kínál, melyek egyben tároló funkcióval is rendelkeznek. Persze arra is van megoldás ha valakinek kisebb a lakása és nem tud egy nagyobb méretű ADA 6950 Space típusú ülőgarnitúrát elhelyezni a lakásába. Erre a megoldás a kétszemélyes Tv nézős elem. A lehetséges kényelmi fokozatok természetesen itt is rendelhetőek és persze az asztal funkció sem maradhat el. Nem szabad elsiklani amellett a a különleges elem mellett sem, melyet a sarokba lehet rendelni és amely egy nagyméretű kör alakú sarokelem. Igazán impozáns egy megfelelő térben nem is beszélve a komfortérzetről. Azt pedig, hogy milyen romantikus lehetőségekkel bír…. Az ADA 6950 Space típusú ülőgarnitúra a valóban nagyon magas igényeknek is kiválóan megfelelő, high-tech technológiával készült ülőgarnitúra. Hatalmas szövet választékkal rendelkezik. Több, mint 450 fajta kárpitból, 60 fajta bőrkárpitból és több, mint 50 fajta textilbőrből lehet választani.

 Space kanapé háttámla funkcióval Space szófa Space kettes ülőke Space kétszemélyes elem

Az ADA 6950 szerkezeti felépítése:

Az ülőgarnitúra RG 50 hideghabbal készül. Ez egy nagyon magas minőségű üléskomfortot tesz lehetővé.A relax funkciók, motors vagy manuális lehetőséggel rendelhetők.

ADA 6950  ülőgarnitúrahoz választható formai és funkcionális elemek

 • sarokgarnitúra és kanapé összeállításokban is rendelhető
 • 10 féle sarokmegoldás
 • 3 fajta kanapé
 • 4 fajta fotel
 • 2 üléses Tv néző elem
 • kör alakú sarokelem
 • elektromosan és mechanikusan állítható háttámla és lábrész
 • 2 típusú lerakó asztal, tároló funkcióval
 • speciális üléskomfort az RG 50-es hideghabbal

 6950 kanapé 6950 kanapé használat közben 6950 kanapé lábtartó 6950 kanapé használat közben

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy

 1. Fáradjon ki üzletünkbe és rendelje meg az ADA 6950  ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket.
 3. Hívjon minket, vagy írjon  a részletes, személyre szabott árajánlatért! 
Átlag: 3 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.