ADA 6684 kanapé

ADA 6684 kanapé
20% kedvezménnyel vásárolható termék

ADA 6684 kanapé és sarok ülőgarnitúra - újabb modelljeink egyike.

ADA 6684 kanapé és sarok ülőgarnitúra rendelhető.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA 6684 ülőgarnitúra tulajdonságai


Ülőmélység szabályozás és állítható karfák

Az ADA 6684 ülőgarnitúra egy karakteres formájú modell, magas, állítható háttámlákkal. Az ADA 6684 ülőgarnitúra háttámláját előre-hátra tudjuk mozdítani. Az ülésegységek háttámláit a sarokforma és a kanapé esetében is tudjuk állítani. Egy mozdulattal, ülőfelületenként tudunk mélyebb és kevésbé mély ülőfelületet varázsolni, ezzel kényelmes délutáni pihenőhelyet tudunk kialakítani. Magasabb vásárlóink kifejezetten kedvelik ezt a funkciót, mert számukra ez a funkció nagyon kényelmes üléskomfortot biztosít.

A háttámlák mellet a karfák is állíthatóak. Költséghatékony, ha az állítható karfákat kihagyjuk és fix karfákkal rendeljük az ülőgarnitúrát. Kétféle fejtámlát is lehet rendelni a háttámlákba.

Vendégeinknek is kényelmes alvóhelyet tudunk biztosítani, ha vendégágyat is rendelünk a modellbe, ám ez csak a sarokváltozat esetében lehetséges. A sarok és a kanapé is több méretben rendelhető. Ezeket ülőkével is kiegészíthetjük, mely szintén több méretben kapható. Az ülőkét dohányzó asztallá is alakíthatjuk, ha rendelünk rá plexi lapot.

A kárpitozás is sokféle lehet. A garnitúra lábai design fém lábak. Az ülőfelület alapváltozatban RG 40 hideghabbal készül.

 ADA 6684 kanapék Ada 6684 háttámla funkció Ada 6684 kartámasz funckió


Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA 6684 ülőgarnitúra egy fiatalos, modern ülőgarnitúra, amely - a funkciók tekintetében - tartalmazza a gyártó újabb fejlesztéseit is. A háttámlák előre-hátra mozdíthatók. Az ülőfelületet ezzel a funkcióval tudjuk mélyíteni. Magasabb vásárlóink és a fiatalabbak jobban kedvelik a mélyebb ülőfelületet.

A pihenésnél is kényelmes a hátratolt ülőfelület, mert jobban lehet feküdni az ülőgarnitúrán. A karfák is állíthatók, ezeknek a dőlését tudjuk szabályozni. Az állítható karfák választhatók, de fix karfákkal is rendelhető az ülőgarnitúra.

Az ADA 6684 ülőgarnitúra többféle sarok- és több méretű kanapé formában rendelhető. A sarok lehet sarokpaddal, mely állítható ülésmélységű. A másik sarok forma a pihenőkanapés változat, melynél a pihenőkanapé karfája állítható. Kétféle formájú fejtámaszt lehet beépíteni; a sarok ülőgarnitúrába pedig vendégágyat is rendelhetünk, mely kétszemélyes. A sarok ülőgarnitúrához és a kanapé formához egyaránt rendelhetünk puffot vagy puffot plexi lappal.

Különböző keménységű ülőfelülettel választhatjuk az ülőgarnitúrát, amely alapváltozatban RG 40 hideghabbal készül. Felár ellenében RG 50 keménységű habot is kérhetünk.

Az ADA 6684 ülőgarnitúra kárpitozása is sokféle lehet: bútorszövet, leather look, lemosható szövet és bőr.


Az ADA 6684 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • többféle sarokmegoldás
 • 2-féle kanapé
 • 2-féle ülőke
 • 2-féle nyaktámasz
 • puffra plexi lap
 • állítható karfák
 • állítható ülésmélység
 • tűzött hát- és ülőfelület
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit


Az ADA 6684 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ADA 6684 ülőgarnitúra alapváltozata RG 40 hideghabbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek, majd bevonják egy speciális üléskárpittal (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Külső rétegként a kárpitozás következik, mely lehet szövet, bőr, leather look és lemosható speciális szövet. Akik az RG 40-nél keményebb ülőfelületet szeretnének, azok választhatnak RG 50 kemény ülőfelület. Ez feláras termék.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6684 ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!


Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 1.5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.