ADA 6634 ÜLŐGARNITÚRA

ADA 6634 ÜLŐGARNITÚRA

ADA 6634 kanapé

Az ADA 6634 kanapé MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Kompakt, légies modell a nyugat-európai piacról.

Az 6634 kanapé ülőgarnitúra tulajdonságai

Alap ülésmélységű fix kanapé. Rendelhető fix vagy állítható karfás változatban is. Többféle 2-3 személyes méret érhető el. A háttámlákba kétféle, henger alakú nyaktámasz is illeszthető. 10 cm-es króm lábakkal rendelkezik. Légies kivitelezésű egyenes kanapé, tűzött ülőfelület és háttámlák jellemzik. Kétféle méretű ülőkével is kiegészíthető. Üzletünkben több száz hagyományosan vagy akár vízzel könnyen tisztítható szövet közül választhat, de rendelhető akár textilbőr és valódi bőr kivitelezésben is.

Az ADA 6634 kanapéhoz választható formai és funkcionális elemek

  • 2 féle méretű fix karfás kanapé
  • 2 féle méretű állítható karfás kanapé
  • 2 féle méretű ülőke akár plexilappal is
  • 2 féle formájú nyaktámasz
  • 450 féle szövet
  • 50 féle textilbőr
  • 60 féle valódi bőrkárpit

Az 6634 kanapé belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 40-es hideghabbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a bútorok kivételes masszivitását. A legkülső réteg a kárpitozás. Akik ennél keményebb ülőfelületet szeretnének, felár ellenében választhatnak a RG 40-es középkemény ülőfelület és a RG 50-es Bultex kemény ülőfelület között is.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére. 

  1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
  2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
  3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.