ADA 6630 ÜLŐGARNITÚRA

ADA 6630 ÜLŐGARNITÚRA

ADA 6630 ülőgarnitúra és kanapé

Az ADA 6630 ülőgarnitúra és kanapé MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. 2017-es vadonatúj, nyugat-európai modell. 

Az ADA 6630 ülőgarnitúra és kanapé tulajdonságai

Állítható ülésmélységű garnitúra modell. Lehet fix vagy állítható karfás is. Légies, rendkívül könnyed kivitelezésű garnitúra, melynek gazdag elemválasztékából többféle 2-3 személyes egyenes kanapé, illetve L és akár U alak is kialakítható. 16 cm-es króm lábakkal rendelhető. Vékony karfájának köszönhetően a legkisebb helyigényű modell az állítható ülésmélységű garnitúrák között. Üzletünkben több száz hagyományosan vagy akár vízzel könnyen tisztítható szövet közül választhat, de rendelhető akár textilbőr és valódi bőr kivitelezésben is.

Az ADA 6628 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • állítható ülésmélység
 • fix vagy állítható karfás
 • háttámla felső része állítható
 • 2 féle méretű egyenes kanapé
 • legalább 12 féle sarokmegoldás
 • U alak
 • 2 féle méretű ülőke akár plexilappal is
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr
 • 60 féle valódi bőrkárpit

Az ADA 6628 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 40-es hideghabbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a bútorok kivételes masszivitását. A legkülső réteg a kárpitozás. Akik ennél keményebb ülőfelületet szeretnének, felár ellenében választhatnak a RG 40-es középkemény ülőfelület és a RG 50-es Bultex kemény ülőfelület között is.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére. 

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Átlag: 1 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.