ADA 6610 ÜLŐGARNITÚRA

ADA 6610 ÜLŐGARNITÚRA

ADA 6610 ülőgarnitúra

Az ADA 6610 ülőgarnitúra a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Szemmel láthatóan a minimalizmus és a modernitás egyik nyugat-európai példája, mely mára már Magyarországon is elérhető.

Az ADA 6610 ülőgarnitúra tulajdonságai

Állítható ülésmélységgel és széles karfákkal rendelkezik. Funkcióinak köszönhetően az alap ülésmélység mellett félig elfekvős, olvasós vagy TV-nézős pozíció is felvehető. Széles karfái akár egy párnával kellemes délutáni pihenésre is lehetőséget biztosítanak. Kivitelezése modern, hasábosan tagolt.16 cm-es króm lábakon álló garnitúra. Amennyiben a háttámla nem megfelelő méretű, a modellhez rendelhető nyaktámasszal a magasság növelhető. Több száz hagyományosan vagy akár vízzel könnyen tisztítható szövet közül választhat, de rendelhető akár textilbőr és valódi bőr kivitelezésben is.

Az ADA 6610 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • állítható ülésmélység
  • 450 féle szövet
  • 50 féle textilbőr
  • 60 féle valódi bőrkárpit
  • 2-3 személyes kanapé
  • nyaktámasz

Az ADA 6610 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 40-es SOFT hideghabbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a bútorok kivételes masszivitását. A legkülső réteg a kárpitozás. Akik ennél keményebb ülőfelületet szeretnének, felár ellenében választhatnak a RG 40-es középkemény ülőfelület és a RG 50-es Bultex kemény ülőfelület között is.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére. 

  1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
  2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
  3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.