ADA 6298 ÜLŐGARNITÚRA ÉS KANAPÉ

ADA 6298 ÜLŐGARNITÚRA ÉS KANAPÉ

ADA 6298 ülőgarnitúra, kanapé

Az ADA 6298 ülőgarnitúra a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Kényelme és formavilága Nyugat-Európa meghódítása után Magyarországra is megérkezett.

Az ADA 6298 ülőgarnitúra és kanapé tulajdonságai

A modell háttámláinak a felső része racsnis megoldással fokozatokban állítható, így magasabb és alacsonyabb háttámlákat előnyben részesítők is megfelelő komfortérzetet érhetnek el. Rendelhető ágyfunkcióval is. Alap ülésmélységű modell. Letisztult, lekerekített kivitelezésű garnitúra, melynek gazdag elemválasztékából többféle 2-3 személyes egyenes, illetve L és U alak is kialakítható. Kecses, légiességet kölcsönző lábai kétféle – 13 és 16 cm-es – magasságban is elérhetők, amennyiben az ülésmagasságon is állítani szeretne. Üzletünkben több száz hagyományosan vagy akár vízzel könnyen tisztítható szövet közül választhat, de rendelhető akár textilbőr és valódi bőr kivitelezésben is.

Az ADA 6298 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • állítható karfa
 • állítható háttámla
 • ágyfunkció
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr
 • 60 féle valódi bőrkárpit
 • kétféle magasságú króm láb
 • kétféle méretű fix kanapé
 • legalább 12 féle sarokmegoldás

Az ADA 6298 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 35 poliéterhabbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a bútorok kivételes masszivitását. A legkülső réteg a kárpitozás. Akik ennél keményebb ülőfelületet szeretnének, felár ellenében választhatnak a RG 40-es középkemény ülőfelület és a RG 50-es Bultex kemény ülőfelület között is.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.