ADA 6026 ülőgarnitúra és fotel

ADA 6026 ülőgarnitúra és fotel
A fotón lévő méret : 259 x 201 cm
20% kedvezménnyel vásárolható termék

ADA 6026 ülőgarnitúra, egy egyszerűnek tűnő, ám annál rafináltabb típus.

Az ADA 6026 sarok ülőgarnitúra rengeteg variácóval rendelhető, ezért Nyugat-Európában is nagyon közkedvelt.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA 6026 ülőgarnitúra tulajdonságai


Végtelen kombinációk egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz

Ez a széles elem- és méretválasztékkal rendelkező termék tetszés szerint variálható, nagyobb és kisebb méretű sarok ülőgarnitúrát, L és U alakú garnitúrát egyaránt össze tudunk állítani az adott elemjegyzékből. A teljesebb összhatás kedvéért hozzáillő fotelt és puffot is lehet rendelni. Az ADA 6026-nak létezik kanapé verziója is, háromszemélyes és kétféle méretű kétszemélyes kanapé. Bármelyiket választja megtoldhatja nagyobbítható ülőfelülettel – ebben az esetben egyszemélyes ággyá alakul át az ülőgarnitúra, vagy vendégággyal tehető praktikusabbá, megspórolva ezzel egy ágy árát és helyét.

Kétféle karfa választható, ívesebb és szögletesebb, azonos szélességben. Magasabb vásárlóinknak külön fejtámlát ajánlunk a nagyobb kényelem érdekében. Különböző formájú fém és fa lábak közül lehet választani.

 ADA 6026 kék szövettel ADA 6026 funkció ADA 6026 kék szövettel vendégágy

Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA 6026 egy teljesen letisztult formájú ülőgarnitúra, nem dominál egy adott térben, viszont élénk színű szövettel, lemosható szövettel vagy bőrrel akár a nappali központi elemévé is tehetjük.

Kisebb és nagyobb lakásokba egyaránt beilleszthető, rengeteg méretbeli variáció áll rendelkezésre, egyedi sarok megoldásokkal. Miután eldöntöttük milyen méretű, alakzatú bútort rendelünk, ne felejtsünk el hozzáillő fém vagy megfelelő színű fa lábat választani. Ha teljesen egységes miliőre törekszik, érdemes az ADA 6026 foteljét vagy puffját is megrendelni.

 ADA 6026 sarokgarnitúra ADA 6026 kanapé és fotel ADA 6026 sarokgarnitúra fekete kárpitozással ADA 6026 sarokgarnitúra funkció
Az ADA 6026 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • többféle sarokforma 
 • 3-féle kanapé
 • fotel
 • vendégágy funkció
 • nagyobbítható ülőfelület-funkció
 • 2-féle ülőke
 • plexi lap az ülőkére
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit
 • 2-féle karfa
 • nyaktámasz

Az ADA 6026 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 35 habbal készül, mely Nosag hullámrugós felületre kerül. Erre jön az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ezt következő rétegként maga a kárpitozás követi, de a vásárló a különböző keménységű ülőfelületek közül szabadon választhat.

 ADA 6026 kanapé ADA 6026 kanapé vendégágy


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6026 ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.