ADA 6026 sarok ülőgarnitúra

ADA 6026 sarok ülőgarnitúra
A fotón lévő méret : 259 x 201 cm
20% kedvezménnyel vásárolható termék

ADA 6026 ülőgarnitúra kedvelt termék Nyugat-Európában az egyszerű, szinte minden lakásba illő formája miatt.

Az ADA 6026 sarok és kanapé rendelhető. 

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.


Az ADA 6026 ülőgarnitúra tulajdonságai

Kanapé és sarok több méretben

Az ADA 6026 ülőgarnitúra könnyen variálható és igazítható méretileg, formailag a belső térhez. Kanapé és sarok formában választaható. Sarokgarnitúráját L és U alakban is össze lehet állítani. Többféle méretben rendelhető a kanapé is. A kanapékból, a hozzápasszoló ADA 6026 fotellel és a többféle méretű puffal nagyobb tereket is be tudunk rendezni.

Ezt a modellt gyakran választják irodákba, dolgozószobákba is. A komfortosság érdekében még rendelhetünk fejtámlát, ez főleg magasabb vásárlóinknak ajánlott. Nagyobbítható ülőfelületet vagy vendégágyat is kérhetünk a 6026 ülőgarnitúrába. A kiválasztott bútort nemcsak a sokféle szövettel, hanem a karfa és a lábak kiválasztásával is egyedire formálhatjuk.


Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA 6026 ülőgarnitúra típus széles alap elemválasztékából bármilyen igénynek megfelelő L vagy U alakú sarokgarnitúrát össze tudunk állítani. Kanapé formában is kapható. Ezekhez passzoló fotellel és puffal, tehetjük teljessé a garnitúrát.

A beépíthető vendégágynak köszönhetően, ágyként is funkcionálnak, fiatalabb párok körében igen népszerű megoldás, akár garzonba is. Ha vendégágyra nincs is szükség, még mindig praktikus a nagyobbítható ülőfelület, mely napközbeni pihenésünket teheti teljesebbé. Az ADA 6026 kétféle karfával választható, az egyik szögletesebb, a másik kicsit kerkítettebb. Fém vagy falábakat is választahatunk, melyek szintén befolyásolják karakterét. A kárpitozást rengeteg szövetből választhatjuk ki: lemosható szövet, műbőr, bőr, hagyományos szövetek.


Az ADA 6026 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • többféle sarokforma
 • többféle kanapé
 • vendégágy-funkció
 • nagyobbítható ülőfelület-funkció
 • 2-féle ülőke
 • plexi lap az ülőkére
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit
 • 2 féle karfa
 • nyaktámasz


Az ADA 6026 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapja Nosag hullámrugós felület, erre kerül az RG 35 hideghab. Majd az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Külső rétegként maga a kárpitozás következik, mely lehet szövet, leather look, vagy bőr is.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Fáradjon ki üzletünkbe és rendelje meg az ADA 6026 ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.