ADA 6026 sarok ülőgarnitúra

ADA 6026 sarok ülőgarnitúra
A fotón lévő méret : 259 x 201 cm
INDULÓ ÁR : 250 x 160 cm 293.700 Ft helyett 234.960 Ft-tól
20% kedvezménnyel vásárolható termék

ADA 6026 ülőgarnitúra, kanapé és sarok formában rendelhető és több funkcióval ellátható, közkedvelt típus.

Az ADA 6026 sarok ülőgarnitúra és kanapé rendelhető.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA 6026 ülőgarnitúra tulajdonságai

Vendégággyal is rendelhető kénylemes garnitúra.

Az ADA 6026 egy határozottabb vonalú modellünk, széles elem és méretválasztékkal. A kanapéja három- és kétszemélyes változatban, több méretben rendelhető. Az ülőgarnitúráját tetszés szerint, U és L alakban is lehet kérni, a 323 x 201 cm-es U alakú jól mutat egy modern, tágasabb nappaliban, míg mondjuk egy kanapé fotellekkel, egy frappáns színű bőr kárpitozással feldobhatja egy iroda, tárgyalóterem enteriőrjét.

Ha otthonra választjuk ezt a markáns darabot, akkor további, kényelmet maximalizáló funkciókat kérhetünk hozzá. A vendégágy igen praktikus megoldás kisebb lakásokba, vagy gyakori vendéglátás esetén. Az ADA név garantálja, hogy évek múltán sem fog a vendégágy szerkezete amortizálódni és egy határozott húzással kényelmes ágyat varázsolhatunk a kanapéból is. További megoldások még: nagyobbítható ülőfelület, fejtámla magasabb vásárlóinknak. A kinézetén is változtathatunk, kétféle azonos szélességű karfa, ívesebb és szögletesebb.  Különböző formájú fa és fémlábak közül is válogathatunk.


Kényelem és design egy ülőgarnitúrában

Nagy méretválasztékú garnitúránk az ADA 6026 ülőgarnitúra, több méretű  kanapé és több méretű sarok állítható össze az elemjegyzékből. Fotelja és puffja teljesebbé teszi a képet, érdemes nagyobb térbe egy ilyen „szettben” gondolkozni. A 170 x 89 cm méretű kanapé vagy 323 x 201 cm-es U alakú „óriás” mellé is elfér egy-két puff, akár kisasztalként vagy lábtámaszként funkcionálva. Ötféle láb közül választhatunk, de a végleges karakterét a kárpitozás után kapja, többszáz szövet, bőr és bőrhatásű szövet közül válogathatunk.


Az ADA 6026 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • több méretben sarokforma
 • 3-féle kanapé
 • fotel
 • vendégágy-funkció
 • nagyobbítható ülőfelület-funkció
 • ülőke több méretben
 • plexi lap az ülőkére
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit
 • 2-féle karfa
 • nyaktámasz


Az ADA 6026 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 35 habbal készül, már az alapváltozatban is, mely Nosag hullámrugós felületre kerül. Ez egy magas minőségű ülésfelület. Erre kerül az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ezt következő rétegként, maga a kárpitozás következik.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6026ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket a 06 30 249-4496-os telefonszámon, vagy írjon az info@riodesign.hu e-mail címre a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.