ADA 6026 sarok ülőgarnitúra

ADA 6026 sarok ülőgarnitúra
A fotón lévő méret : 259 x 201 cm
20% kedvezménnyel vásárolható termék

Az ADA 6026 ülőgarnitúra nagyon közkedvelt Nyugat-Európában és hazánkban is egyre többen keresik bőséges méret- és funkcióválasztéka miatt.

Az ADA 6026 sarok ülőgarnitúra rendelhető.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA 6026 ülőgarnitúra tulajdonságai


Végtelen kombinációk egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz

Az ADA 6026 ülőgarnitúra sarok és kanapé változatban is rendelhető, vendégágy funkcióval. Nagyon széles elem- és méretválasztékkal rendelkezik az ADA 6026 ülőgarnitúra.

Kanapét választhatunk több méretben és hozzá fotelt vagy puffot is rendelhetünk. A kanapé háromszemélyes és kétféle méretben kétszemélyes formában is rendelhető. Ezekbe kérhetünk vendégágyat is.

Szintén több méretben választhatunk sarok ülőgarnitúrát. L és U alakot egyaránt össze tudunk állítani a standard elemjegyzékből. Sarok ülőgarnitúrába is rendelhetünk vendégágyat. Ha viszont csak a délutáni pihenésünket akarjuk kényelmesebbé tenni, akkor nagyobbítható ülőfelületet is választhatunk. Ebben az esetben kényelmes, egyszemélyes ággyá alakul át az ülőgarnitúra. A sarokelemhez és a kanapéhoz egyaránt kérhetünk fotelt is.

Kétféle karfa és többféle láb közül lehet választani. Az egyik karfa ívesebb, a másik kicsit szögletesebb formájú, de mindkettő azonos szélességű. Az ülőgarnitúrához lehet fejtámlát is kérni, melyet inkább csak a magasabb vásárlóknak ajánlunk.

A lábak lehetnek fémből és fából. Több, különböző formájú design fém láb közül lehet választani.

 ADA 6026 ülőgarnitúra ADA 6026 ülőgarnitúra ágyfunkció ADA 6026 ülőgarnitúra 6026 fekete kanapé


Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA 6026 ülőgarnitúra modern formájú ülőgarnitúra. Méretválasztéka széles, így kicsi és nagy lakásokba egyaránt tudunk elemeiből összeállítani ülőgarnitúrát. Kanapé több méretben, fotel és puff, illetve sarok formájú ülőgarnitúra alakítható ki elemeiből.

A sarok esetében L és U alakot egyaránt tudunk összeállítani, bele tudunk építeni vendégágyat vagy nagyobbítható ülőfelületet. Az ülőgarnitúra saját, nem egyedi elemjegyzékéből sokféle sarkot lehet összeállítani. Természetesen, ha egyedi méretet szeretnénk, akkor a lehetőségek száma végtelen.

Az ADA 6026 ülőgarnitúra esetében kétféle karfa közül választhatunk. Végül, de nem utolsó sorban, a lábakat is ki kell választani, mely lehet fából, vagy fémből. Fotelt is rendelhetünk a sarok vagy akár a kanapé kiegészítéseként is.

Az ADA 6026 ülőgarnitúra kárpitozása is sokféle lehet: bútorszövet, leather look, lemosható szövet és bőr.

 ADA 6026 kanapé ADA 6026 kanapé ágyfunkció 6026 fehér garnitúra


Az ADA 6026 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • többféle sarok forma
 • 3-féle kanapé
 • fotel
 • vendégágy-funkció
 • nagyobbítható ülőfelület funkció
 • 2-féle ülőke
 • 450-féle szövet
 • 50-féle leather look
 • 60-féle bőrkárpit
 • 2-féle karfa
 • nyaktámasz


Az ADA 6026 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 35 habbal készül, mely Nosag hullámrugós felületre kerül. Ezen van az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Az ezt következő réteg maga a kárpitozás.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6026 ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!


Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.