ADA 6026 kanapé és fotel

ADA 6026 kanapé és fotel

ADA 6026 ülőgarnitúra - a végtelen kombinációk lehetősége, mely nagyon kedvelt Nyugat-Európában.

Az ADA 6026 sarok ülőgarnitúra Magyarországon csak nálunk kapható termék.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben megtekinthető és kipróbálható.Az ADA 6026 ülőgarnitúra tulajdonságai


Végtelen kombinációk egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz

Az ADA 6026 ülőgarnitúra egy igazán sokoldalú típus, könnyen variálható és igazítható méretileg, formailag a belső térhez. Kanapé és sarok változatban is rendelhető. Sarokgarnitúráját L és U alakban is össze lehet rakni, a 323 x 201 centiméteres nagyságútól - mondjuk egy tágasabb loft-lakásba illő - a kisebb 243 x 201 cm-es méretűig. Ha ennél kisebbet szeretnénk, az ADA 6026 kanapéja jó választás. Többféle méretben kapható a kanapé is. A 186 x 89 cm-es egy kisebb nappaliban is megállja a helyét, gyerekszobába pedig, akár a barátságos 150 x 89 cm-es változat is kerülhet. A kanapékból is lehet „szettet" összeállítani egy terjedelmesebb térbe, hozzá passzoló ADA 6026 fotellel, ahogyan az a fenti fotón is látható.

A komfortosság érdekében még rendelhetünk puffot és fejtámlát - ez főleg magasabb vásárlóinknak ajánlott. A nagyobbítható ülőfelület a délutáni szieszta kényelmét garantálja. A kiválasztott bútort nemcsak a sokféle szövettel, hanem a karfa és a lábak kiválasztásával is egyedibbre szabhatjuk. Fontos és gyakran kért funkciója a vendégágy, hiszen ezzel helyet és pénzt spórolhatunk.

Kihúzott állapotban a fekvőfelület minden esetben 194 cm hosszú, ezért ezzel számolni kell, ha kisebb szobába szeretnénk mondjuk vendégágyas kanapét.

 ADA 6254 kanapék ADA 6254 fehér L alakú ADA 6254 sarokgarnitúra ADA 6254 sarokgarnitúra 

Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA 6026 típus széles alap-elemválasztékából bármilyen igénynek megfelelő L vagy U alakú sarokgarnitúrát össze tudunk állítani, kanapéja három méretben kapható, hozzá passzoló fotellel és puffal, ez utóbbi két méretben létezik. A beépíthető vendégágynak köszönhetően, az elegáns kanapék franciaágyként is funkcionálnak, fiatalabb párok körében igen népszerű megoldás, akár garzonba is.

Ha vendégágyra nincs szükség, még mindig praktikus a nagyobbítható ülőfelület. Az ADA 6026-nak kétféle karfája és a fém vagy falábak adják meg a végső karaktert. A kárpitozást rengeteg szövetből választhatjuk ki: lemosható szövet, műbőr, bőr, hagyományos szövetek.

 ADA 6254 háttámla ADA 6254 részlet ADA 6254 lila ADA 6254 narancs sarokgarnitúra


Az ADA 6026 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 3-féle kanapé
 • többféle sarok forma
 • fotel
 • vendégágy funkció
 • nagyobbítható ülőfelület funkció
 • 2-féle ülőke
 • plexi lap az ülőkére
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit
 • 2-féle karfa
 • nyaktámasz

 

ADA 6026 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapja Nosag hullámrugós felület, RG 35 hideghabbal. Erre kerül az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag, majd maga a kárpitozás.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6026 ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.