ADA 5162 kanapé

ADA 5162 kanapé

Az ADA 5162 kanapé a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art & Design üzletünkben megvásárolható termék. A minimál és klasszikus formatervezés darabja a nyugat-európai piacról.

Az ADA 5162 kanapé formák és funkciók

Könnyen ággyá nyitható kanapé. Fa karfákkal és lábakkal és 50 cm-es ülésmélységgel rendelkezik. Szerkezeti adottságainak köszönhetően kis helyigényű, egyszemélyes fekvőfelületté bővíthető. Elemválasztékából egy 67 cm x 75 cm-es fotel is rendelhető. Felár ellenében további pácszínek választhatók a gyártó ajánlásával. Üzletünkben több száz hagyományosan vagy akár vízzel könnyen tisztítható szövet közül választhat, de rendelhető akár textilbőr és bőr kivitelezésben is.

Az ADA 5162 kanapéhoz választható formai és funkcionális elemek

  • egyszemélyes ággyá nyitható
  • háromféle méretű egyenes kanapé
  • fa karfa és lábak – pácszín választható
  • fotel
  • 450 féle szövet
  • 50 féle textilbőr

Az ADA 5162 kanapé belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra poliéter-komforthabbal készül, melyet Federrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a bútorok kivételes masszivitását. A legkülső réteg a kárpitozás.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

  1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
  2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
  3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Átlag: 1 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.