ADA 5112 RELAX FOTEL

ADA 5112 RELAX FOTEL

ADA THREE 5112 relax fotel

Az ADA THREE 5112 relax fotel a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Praktikus kivitelezése Nyugat-Európa meghódítása után Magyarországra is megérkezett.

Az ADA THREE 5112 relax fotel tulajdonságai

Relax funkcióval rendelkező fotel. Letisztult, kompakt kivitelezésű modell. Háromféle S-M-L-es méretben kivitelezhető. Választható sima, vízszintesen tagolt vagy négyzetesen steppelt háttámlával is. Háromféle, középre beépített tálcás és póklábbal rendelhető. Manuális, illetve vezetékes vagy akkus-motoros kivitelezéssel is választható. Üzletünkben több száz hagyományosan vagy akár vízzel könnyen tisztítható szövet közül választhat, de rendelhető akár textilbőr és valódi bőr kivitelezésben is.

Az ADA THREE 5112 relax fotelhez választható formai és funkcionális elemek

 • relax fotel
 • háromféle – manuális, vezetékes-motoros, akkus-motoros állíthatóság
 • háromféle rendelhető méret
 • háromféle, középre illesztett láb
 • háromféle háttámla kivitel
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr
 • 60 féle valódi bőrkárpit

Az ADA THREE 5112 relax fotel belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 40-es Soft és RG 50-es kemény hideghab réteggel készül, melyet övekkel megerősített, rétegelt fafelületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a bútorok kivételes masszivitását. A legkülső réteg az Ön által választott kárpitozás.

 Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére. 

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.

 

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.