Polc, kisbútor

Kis design bútoron hatalmas hangsúly

ADA ülőgarnitúra, kanapé, étkezőasztal és szék kínálatunk mellett hangsúlyos szerepet kapnak üzletünkben az egyéb, részben kiegészítő, részben önállóan is funkciót betöltő termékek. A tv-állványok, a virágládák, a tükrök, a polcrendszerek, az éjjeliszekrények, telefonasztalok mind-mind központi szerepet is kaphatnak otthonának egy-egy helyiségében. Dobja fel a közlekedő részt egy látványos konzol asztallal vagy nagyítsa meg a teret különleges, tükrös konzol összeállításunkkal! Egyedi méretben, színben készülő kisasztalaink remek kiegészítői lehetnek nappalija ülőgarnitúra összeállításának. Hálószobája hasznos és látványos kiegészítőjeként javasoljuk éjjeli és fiókos design bútorainkat. Lakásának üres sarkait pedig egy mutatós padlóváza vagy virágláda töltheti meg élettel. Választhat ADA puffot az előszobába, ezzel kényelmesebbé téve a cipő felvételét, ADA relax fotelt, vagy ADA fotelt mellyel kellemes olvasó sarkot alakíthat ki otthonában.

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.