Gardrób

A Welle tolóajtós gardróbja, az egyik legjobb megoldás, ha lakásunkat minél otthonosabbá, szekrényeinket minél praktikusabbá kívánjuk tenni. A tolóajtó, működésénél fogva, rengeteg előnnyel rendelkezik a hagyományos ajtókhoz képest. Az ajtónyitáskor nem vált síkot, így praktikus megoldás szűk folyosók, előszobák beépítésénél is és nemcsak a hálószobák kedvelt bútora. Nagyon sok fajta anyagból - bútorlap, tükör, fafurnér, festett üveg -, választhatunk ajtófrontot. Egy tükrös ajtó optikailag még meg is növeli a teret.

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.