Svia Gallery: Női porté festmény

Svia Gallery: Női porté  festmény
160x160 cm
EGYEDI MÉRETBEN ÉS SZÍNBEN IS RENDELHETŐ.

Ez a festmény kiállításra készült festmény. A Hungexpo területén megrendezésre került Csupanő lakberendezési ikállításon mutatta be először a festőnő. Majd a Goszdu udvarban a Dobogo nevű kiállításon került kiállításra. Ezek után bekerült az üzletünkbe. Jelneleg Svájcban van, magántulajdonban.

A festmény akril és vászonra készült. Az eredeti mérete 160x160cm. Kisebb hasonló változata, pedig egy német család tuljadonában van, Németországban.

  • Amennyiben Ön hasonló festményt, szeretne adja meg a kívánt méretet és küldünk árat.

 

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.