Extra Akciós Bútor

ADA ülőgarnitúrák, kanapék, székek, asztalok, dohányzóasztalok, festmények, polcok, szekrények…

Ha szeretne egy jó fogást, érdemes megnézni extra akciós termékeinket. Minden termékcsoportból találhatnak egy-egy igazán jó darabot. Időnként előfordul, hogy a vevőink elszámolják magukat és egy plusz darab már nem fér be a lakásukba. Ezeket külön kedvezménnyel árusítjuk.

Kiállítási mintadarabjaink is rendszeresen megvásárolhatók nagyobb kedvezmény ellenében. Üzletünkben vagy raktárunkban meg tudják tekinteni ezeket a bútorokat, ezzel könnyítjük döntésüket.

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.