Dohányzóasztalok, dohányzók

Dohányzóasztal kínálatunk egyedi tervezésű, minőségi alapanyagokból készült bútorok széles választékából áll. ADA ülőgarnitúra és ADA kanapé választékunkhoz is jól harmonizáló modellekkel állunk vásárlóink rendelkezésére! Magas minőségű design bútorainkkal, hozzájuk illő dohányzóasztalainkkal és étkezőasztalainkkal egységessé tudjuk alakítani otthonát. Tölgy és bükk furnéros anyagból, bármilyen méretben és színben kapható dohányzóasztalaink fa- és üveglappal, illetve színes Lacobel üveggel is rendelhetők, melyet akár további tároló funkcióval is kiegészítünk azért, hogy a kiválasztott darab kinézetével és funkcióival egyaránt maximálisan megfeleljen az elképzeléseinek.

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.