Legyél az „ÉV LAKBERENDEZŐJE”!

Szerezz szakmai elismerést, ismertséget!

Legyél az „ÉV LAKBERENDEZŐJE”!

Jelentkezz a legrangosabb hazai lakberendező pályázatra, mely immár 14. alkalommal került kiírásra. A magyar Lakberendezők Országos Szövetsége kezdetektől elkötelezett céljának és feladatának tekinti a magasabb színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítését, a szakma megfelelő elismerését és megbecsülését, illetve a tervezők és pályakezdők személyes kibontakozási lehetőségét. Ezért 2003-tól minden évben pályázatot ír ki tervező tagjai számára „Az Év Lakberendezője” címmel. A pályázat 2007-től kibővült „Az Év Pályakezdő Lakberendezője” kategóriával, amikortól akár az iskolapadból frissen kikerült pályatársakat is elismerik. 2012-től „Az Év Lakberendező Teamje” külön kategóriában indulhatnak azok a tervezők, akik csapatban dolgoznak, mely lehet egy állandó társulás, vagy egy-egy projektre összeállt team. (Az eddigi díjazottakról a: http://lakberendezok.hu/ev-lakberendezoje/az-ev-lakberendezoje-palyazat-... oldalon olvashat.) Mivel nemcsak a lakberendezők szakmai elismerését és a magas minőségi színvonalon végzett lakberendezői munka díjazását tartjuk fontosnak, hanem magának a magyarországi lakberendező szakmának az újrapozícionálását és megbecsülését is, így 2012-től a rangos megmérettetés nyílt pályázattá alakult. A nyíltság értelmében azok is részt vehetnek a megmérettetésen, akik nem tagjai a szövetségnek, így minden magyarországi, minimum középfokú OKJ-s lakberendező végzettséggel rendelkező személy, csapat ill. hallgató beadhatja pályázatát a korábbi évek szerint egyénileg (lakberendező és pályakezdő lakberendező kategóriában), illetve csapatban ( team kategóriában) Különleges pályázati kiírással találkozhatnak az érdeklődő pályakezdők idén, hiszen olyan új építésű, I. kerületi társasházi lakás berendezésének megtervezése a feladat, mely az OTP Lakástakarék jóvoltából egy valós projekt része. Érdekes, új lehetőség nyílt a tapasztalt, verzátus tervezők előtt is. A LOSZ Év Lakberendezője 2016. pályázattal egy időben, idén kihirdetésre került egy különleges pályázat “Megvalósult álom” címmel. Részletek:

http://lakberendezok.hu/kiemelt-cikkek/ev-lakberendezoje-2016.html

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.