Legkedveltebb ülőgarnitúránk:Madrid ülőgarnitúra

Legkedveltebb modellünk: Madrid ülőgarnitúra - A komfort, mely közönségdíjat érdemel

A gyártó: Az ADA bútorgyár 50 évvel ezelőtt egy kis osztrák családi vállalkozásból indult el, mára pedig Ausztria legnagyobb bútorgyárává vált. Az itt készülő ülőgarnitúrák és ágyak meghódították Nyugat-Európa legjelentősebb bútoráruházait és a bútorpiacon az egyik legmagasabb minőséget képviselik. Termékeik nagy részét a nyugat-európai régió területén értékesítik, de jelentős mennyiséget értékesítenek a hazai piacon is a minőséget kereső vásárlók körében. Az elkészült, sokféle színű és kivitelezésű kárpitokkal ellátott modellek nem csak modernek, de esztétikusak és kimagasló minőségűek is. A garnitúrák aprólékos kidolgozása, kényelmes, széleskörű elem- és szövetválasztéka biztosítja a vásárlót arról, hogy elérhető áron személyre szabott modell válhat otthona részévé.

Szerkezet: A garnitúra belső szerkezetét adó tömörfa osztrák erdőkből származik, az ADA saját fűrészüzemében dolgozzák fel és 9 hónapon át tárolják szabad levegőn, majd a feldolgozás előtt szárító kamrákban készre szárítják. A nagy felületű részeket – modelltől függően – forgácslapokból, OSB lapokból vagy furnérlemezből készítik. A keresztösszekötő elemek tömör fenyőből készülnek, az összes tartóelem pedig tömör bükkből. A garnitúra felépítésében tömör bükkfavázzal rendelkezik, alapját Nosag hullámrugós felület képezi. Erre kerül a poliéter alapú hideghab, ami igen masszív és szinte elnyűhetetlen, felár ellenében pedig Formfit RG 40 közép-kemény hideghab vagy Bultex RG 50 hideghab. A kárpitozás alatt pedig még egy speciális kárpitréteg található. A garnitúra szövetválasztéka magas minőségű és széles színválasztékú szövetekből tevődik össze. Körülbelül 450 féle textil, vízzel könnyen tisztítható AquaClean típusú szövet mellett bőr és textilbőr is választható.

Ez a modellünk könnyed, trendhez igazodó vonalvezetése számos funkciót rejt magában. Állítható karfával, állítható ülésmélységgel, illetve hajlítható felső háttámla résszel rendelkezik. Az állítható karfa kérhető akár fixen is, állíthatósága a pihenések, TV nézések alkalmával opcionális. Az állítható ülésmélység magában rejti a standard mélységet, illetve egy annál nagyobbat is, mely a beszélgetős-üldögélős és az elfekvős-pihenős alkalmakat is komfortossá teszi. A két-ülésegységes elembe kérhető ágyfunkció is, melynek köszönhetően vendégeink is kellemesen megpihenhetnek otthonunkban. A háttámla felső részének hajlíthatósága mind az alacsonyabb, mind a magasabb embereknek is kedvező, megfelelő magasságba állítható. A garnitúra kétféle kanapé méretben rendelhető fix, illetve mozgatható karfákkal. Négyféle sarokmegoldásban is rendelhető, illetve az U alak is igen kedvelt forma vásárlóink között. A garnitúra elemválasztékból akár egyedi sarok és U alak megoldásokat is elkészíthetünk pihenőkanapéval és/vagy sarokpaddal. Egészen speciális esetben, elérhető áron egyedi gyártást (rövidítés, hosszabbítás) is vállal a gyártó. A garnitúrához háromféle láb is választható, melyek mind benne vannak az alapárban. Kétféle méretű puff, illetve azokra való plexilap is rendelhető, mellyel bármikor dohányzót varázsolhatunk extra ülőhelyünkből, lábtartónkból.

Összefoglalva a fent leírtak alapján már érthető, miért vált sok család kedvencévé ez az ülőgarnitúra. A Max City lakberendezési áruház földszintjén található, Rio Art & Design üzletünk központi modellje, amely sokszor változott alakjában, színében, küllemében az évek során. Néhányan csak beleültek megnézni lámpás, tükrös vagy tapétakatalógusaink és meglepve tapasztalták komfortját, mely végül otthonukba kísérte őket.

Hely függvényében akár kanapé, akár sarok vagy U forma – funkciói minden esetben kihasználhatók, minden korosztály komfortját kiszolgálja, megjelenésében pedig letisztult, egyszerű design, ami illik a mai kor trendjébe. A gyártó megbízhatósága, illetve az elégedett vevők visszajelzésére alapozva kijelenthető, hogy nehezen találni még egy ilyen kiforrott modellt, melynek variálhatósága okán bármely otthon sajátja lehet.

ADA Madrid ülőgarnitúra

ADA Madrid ülőgarnitúra        ADA Madrid ülőgarnitúra         ADA Madrid ülőgarnitúra

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.