Húsvéti dekoráció otthonra

Húsvéti dekoráció otthonra

Kicsiknek, nagyoknak egyaránt

Végre megérkezett hozzánk a tavasz, a kertekben megújultak a hajtások és az ősszel elültetett virághagymák is kisarjadtak, teljes színükben pompáznak. A friss levegő és az egyre melegebb napok magával hozzák egyik legkedvesebb ünnepünk – a húsvétot. Összeállítottunk tehát olyan dekorációs ötleteket, melyeket egyszerűen, családunkkal vagy barátainkkal együtt is kivitelezhetünk rövid, minőségi időtöltés alkalmaként.

1. Virágos tojás, vízfestékkel és filccel Az egyik legszebb és legegyszerűbb húsvéti tojás vízfesték és filctoll segítségével készülhet el. Használhatunk akár temperát is, a hatás csak erőteljesebb lesz. Nyugodtan engedjük el a fantáziánk: a tavasz sokszínűségében minden világos és élénk szín dekoratív lesz!

tojás

2. Virágminták a természetből Ez a módszer nem annyira új keletű, mindinkább visszanyúlunk nagyszüleink gyermekkorába. Mezei és kerti virágok, falevelek és páfrányok. Sziluettjüket átadják egy színes főzés alkalmával a tojáshéjnak és kész is az egyedi dekoráció vagy ajándék.

 

3. Mozaik-tojások Egyszerű, de nagyszerű. Főzzünk meg annyi tojást, amennyit dekorálni szeretnénk és szerezzünk be műanyagtojásokat. A főtt tojásokat különböző festési módszerekkel is elkészíthetjük, egyedi színkeveréssel és stílusban. Száradás után törjük össze a héjakat, majd ragasszuk fel a műanyagtojásokra és kész is!

4. Cérnával vagy szövettel borított tojások Beragasztózott műanyag vagy hungarocell tojásból könnyedén és játékosan el tudjuk készíteni különleges dekorációnkat. Akár papír - vagy szövetmasé, cérna vagy gyöngyök – megragadnak a felületen és rá is kerülhetnek a barkára, faágra vagy a kosárba.

  

5. Táblafesték krétával Vonjunk be tojásokat táblafestékkel, majd rajzoljunk rá krétákkal! Fekete alap és fehér vagy színes minták. Egyszerű, szép design.

6. Csipkés, fehér motívumos tojások Lehet teljesen hófehér vagy más földszín társaságában – a csipkék mindig is elegáns külsőt adnak a nemcsak a ruháknak, de ez esetben a tojásoknak is. Fehér tempera és néhány féle csipkedesignnal kedves, gyermekek számára is könnyen kivitelezhető változatokat készíthetünk el.

A tojásoknak sokféle helyet kialakíthatunk. Beletehetjük akár virágcserépbe, fészkekbe vagy akár apró füleket rájuk aggatva dekoratív faágakra akaszthatjuk fel őket. Akár az otthoni design kiegészítőjeként, akár a locsolkodási hagyományhoz tartozó ajándékként használjuk fel, mindkét esetben megállják a helyüket.

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.