Power üveges étkezőasztal

Power üveges étkezőasztal

A Power savmart étkezőasztal, egyedi termék, mely kizárólag a RIO art & design üzletben kapható.

 A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten találhatják meg üzletünket, a RIO art & design bútorstúdiót.

Power üveges étkezőasztal anyaga és színe

A Power üveges étkezőasztal egyedi termékünk, más üzletben nem kapható. Az asztal váza fafurnéros anyag. Legkedveltebb furnér a bükk és a tölgy, de felár ellenében dió és kőris fafurnéros anyagból is készülhet az asztal. A bükk és tölgy furnéros bútorokat általában az üzletben kiválasztható pácszínekkel kérik vevőink, de egyedi pácot is ki lehet keverni, ha már adott egy színvilág a lakásban, vagy meglévő bútorok színéhez is igazíthatjuk a pácot. A kőris és dió asztalt inkább csak lakkozva kérik vevőink. Más cégek által használt páccal is rendelhető az asztal. Akik maguk szeretnének egyedi színt választani, azoknak ajánlunk pácokkal foglakozó céget, ahol sok szín közül választhatnak.

Az asztal lapja 12 mm-es víztisztaságú üveg, de savmart üveggel is rendelhető. Az savmart üveges étkező asztal méretei A Power üveges étkezőasztal lábai 12 x 12cm vastagságúak. A káva szerkezet szélessége 12 cm. 10x10cm lábakat ajánlunk a kisebb asztalok esetében.

Az Power üveges étkező asztal standard méretei a következők: 120x80cm 140x90cm, 160x90cm és 180x90cm. Az asztal 78 cm magasságú.

Ezektől a standard méretektől eltérő a vevő igényeinek megfelelő egyedi méretben is rendelhető az asztal előzetes egyeztetés alapján

Design összhangja a lakásban

A Power étkezőasztal nem csak étkezőasztal, hanem egy komplett bútor-család, dohányzóasztal és konzolasztal formájában is rendelhető. A

Hogyan rendelhető meg az asztal?

  1. Üzletünkben megtekinthető kipróbálható a termék. 
  2. Egyedi méretre, színre, kérjen árajánlatot, vagy hívja üzletünket.
  3. Rendeljen az üzletünkben vagy E-mailen keresztül.

Power asztal Power asztal Power dohányzó

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.